13. komnata Yvetty Blanarovičové: MÁMĚ TAJILA RAKOVINU BRATRA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

13. komnata Blanarovičové: MÁMĚ TAJILA RAKOVINU BRATRA!

Smutné tajemství zpěvačky a herečky Yvetty Blanarovičové: Mámě tajila rakovinu bratra!
Smutné tajemství zpěvačky a herečky Yvetty Blanarovičové: Mámě tajila rakovinu bratra! (instagram, Karel Kopáč)

Bolest, kterou si málokdo umí představit. Yvetta Blanarovičová (58) popsala trýzeň, kterou si prošla se svou maminkou. Zpěvačka přišla o oba bratry i otce a z pětičlenné rodiny během pár let zůstaly jen samy dvě.

Yvetta musela rychle dospět. „Od svých čtrnácti let jsem řešila, jak dostat maminku z letargie, když přišla o prvního syna. Nemluvila. Rok. Jen plakala po nocích,“ vzpomíná zpěvačka na těžké období po úmrtí prvního bratra Karola, který tragicky zahynul v pouhých 17 letech.

Yvetta Blanarovičová promluvila o Alzheimeru: Pravidelně docházím do jejich centra!

Video se připravuje ...

Dvojí život

Otec tuhle ránu neustál a od rodiny odešel k jiné ženě. Druhý bratr Albert (†38) nedlouho poté zmizel do cizinecké legie. A když se vrátil, onemocněl rakovinou. „Umíral v nemocnici a já mu přísahala, že to mámě neřeknu. Hrála jsem každý den v Praze představení a jezdila za ním do Bratislavy,“ popisuje Yvetta, jak náročné je v takové chvíli snažit se udržet fasádu normálnosti.

Jasnovidný sen

Maminky často vycítí, když vše není, jak má být. „Pak se mámě zdál sen. Albert přišel za ní, řekl jí, že má rakovinu. Tehdy jsem se neudržela a přiznala, že do Bratislavy nejezdím za prací, ale do nemocnice. Neplakala. Jen se tiše sbalila a jely jsme za ním. V prosinci 1999 zemřel a pořád říkal, že se z toho dostane,“ vzpomíná Blanarovičová. S maminkou je dodnes. „Teď je mamka se mnou v Praze, kvůli covidu a lékařské péči je u mě. A já jsem šťastná, že ji mám,“ vyznává Yvetta lásku své mamince.

Yvetta Blanarovičová žije už půl roku ve strachu: Zatím nejsem na nule, ale...

Video se připravuje ...

Nepřežil seskok padákem

Yvettin první bratr Karol se věnoval parašutismu a to se mu, bohužel, stalo osudným. Když mu bylo sedmnáct, zabil se při seskoku, když se mu neotevřel padák. Otec nepřišel ani na pohřeb, druhý bratr byl v té době na vojně.



Přečtěte si
mbmb
28. 4. 2022 • 07:48

Yveta vypadá top ,ale neměla nikdy jít do party s Novotným kde přehrávala a jecela.Sice vydělala na stupidních scénkách,ale určitě má na vic

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.