Tohle je Blanarovičová? Takhle skvěle ještě nevypadala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vážně je to Blanarovičová? Takhle skvěle ještě nevypadala!

Blanarovičová na Instagramu.
Blanarovičová na Instagramu. (foto Instagram)

Herečka Yvetta Blanarovičová (57) má štěstí jako mnozí muži. Zraje totiž jako víno! Nedávno se pochlubila úžasnou postavou a fanynky ji zasypaly krásnými komentáři. Není divu! Yvetta vypadá skvěle!

Ukázala dokonalou postavu v sexy oblečku a lidé si ji dokonce spletli s mladou zpěvačkou Monikou Bagárovou! Yvetta Blanarovičová vypadá skvěle a to, že za tři roky oslaví šedesátku, by hádal málokdo. Z herečky, která ztvárnila drobného a ošklivého čertíka, se stala vymakaná dračice, která umí okouzlit kdekoho.

Yvetta Blanarovičová promluvila o Alzheimeru: Pravidelně docházím do jejich centra!

Video se připravuje ...

 „Tohle je realita PO. Podpatky, focení v permanentním pohybu – záklon, sedni, lehni, nohu víc dozadu, dopředu, hlavu nahoru, ruku před sebe, stáhni břicho. Tady jsem měla pocit, že se mi klepou i uši, natož svaly, a že nohy se mi odpojí od trupu a odcestují bůhvíkam. Focení s Danielem Zahrádkou je vždy adrenalin,“ napsala herečka o focení pro jeden vlasový salon. „V první moment jsem myslela, že koukám na Moniku Bagárovou (26). Super postava,“ pochválila Yvettu jedna z fanynek a mnoho dalších se přidalo.

Yvetta Blanarovičová žije už půl roku ve strachu: Zatím nejsem na nule, ale...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
j.p.toman
28. 3. 2021 • 09:01

Na Nově říkali, že zemřela na Ulici ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.