Co se stalo s Blanarovičovou? Škoda, taková krásná žena to byla, vrčí veřejnost | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Co se stalo s Blanarovičovou? Škoda, taková krásná žena to byla, vrčí lidé

Yvetta Blanarovičová se vrátila do Ulice
Yvetta Blanarovičová se vrátila do Ulice (tv nova)

Herečka Yvetta Blanarovičová (59) to na sociálních sítích schytala. Zveřejnila totiž fotografii, na které je dokonale nalíčená a vypadá zkrátka božsky. Někteří fanoušci ji dokonce ani nepoznali a ihned ji obvinili z toho, že to přehnala s plastikami.

Možná až příliš dokonalá. Tak mohla Yvetta působit na fotce, kde je nalíčená od profesionálních vizážistek. Pod fotkou se objevily i pochvalné komentáře, ale ne všechny byly pozitivní. „Všichni tu píší, jaká je to krásná žena, ale já ji vůbec nepoznala. Není si už absolutně podobná. Škoda, taková krásná žena to byla, ale teď vypadá nepřirozeně,“ napsala fanynka Bohdana pod hereččin snímek.

Tento týden v Ulici: Magda přistižena s Jirkou, zamilovaný Michal a Mára u výslechu

Video se připravuje ...

Blanarovičová se nad tím musela pousmát. „Žádný zákrok na obličeji jsem opravdu nepodstoupila, jedná se čistě o práci šikovné vizážistky ze Show Jana Krause. Navíc fotka lehce zkreslí, na kamerách je už znát, že nějakou tu vrásečku mám, přece jen mi dvacet už není,“ svěřila se redakci Expres.cz. Dodala také, že za její zdravě vypadající pleť může především správná péče a také pleťové masáže.

Drbárna z ULICE: Jakub Štěpánek je v hrobě. Vanda chce úplně všechno, hlavně žádost o ruku.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5337536
7. 11. 2022 • 07:53

To, že je celá přešitá, mi až tak nevadí, spíš mi vadí jak je hlučná a skáče každému do řeči a přitom si myslí, jak je vtipná.

veselabublinka
6. 11. 2022 • 09:31

Je to přešitý diblík, ale to je její věc. Nejvíc mi na ní vadí ten protivnej hlas a jak se snaží být vtipná, vlezlá. Přitom je trapná.

Alva
5. 11. 2022 • 10:20

U Krause to byl děs, roky jsou tady, tak jsou tady, ale myšlenkově se chovala jak puberťák.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.