Vyděšenou Blanarovičovou zachránil Babiš: Ani můj syn to neví | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Vyděšenou Blanarovičovou zachránil Babiš: Ani můj syn to neví

Yvetta Blanarovičová
Yvetta Blanarovičová (Pavel Machan)

Herečka Yvetta Blanarovičová (60) chtěla původně celý tento příběh držet v tajnosti. Expremiér Andrej Babiš (69) se ale o jejich společné záchranné akci zmínil ve Sněmovně a už nebylo cesty zpět.

V Izraeli aktuálně panuje peklo, protože teroristická skupina Hamás brutálně vraždí nevinné civilisty včetně dětí. Babiše naštvalo, jak vláda k celé situaci přistoupila a zkritizoval jak ministra zahraničí Jana Lipavského, tak i premiéra Petra Fialu. Pronesl také, že na něj osobně se obrátilo mnoho občanů s prosbou o pomoc.Yvetta Blanarovičová, možná znáte to jméno. Já pomáhal její rodině, aby se dostali do těch letadel. Nikdo s nimi nemluvil, nic nevěděli. Babiš se ale nepotřebuje zviditelňovat na těchto problémech,“ řekl.

Blanarovičová měla v Izraeli blízké a potřebovala je odtamtud dostat. Babiš jí skutečně nabídl pomocnou ruku, bez které by to herečka nejspíš nezvládla. „Nepotřebovala jsem se na tom zviditelňovat, chtěla jsem to řešit v tichosti. Ani můj syn to neví. Když se to teď ale rozmazává... Čtyři dny jsme jeli jako mašiny. Bylo fantastické, že jsem měla toho Andreje (Babiše), který mi řekl, co přesně udělat a koho kontaktovat. Moc mu děkuji, strašně mi pomohl a jsem mu vděčná,“ svěřila se herečka pro Expres.cz.

Blanarovičová slaví 60: Jsem jediná herečka bez plastiky, všechno to jsou geny! Ale kůži na zádech mi zničila pohádka!

Video se připravuje ...

Své známé z Izraele skutečně dostala i s jejich dětmi. „Byla jsem vyplašená a věděla, že jim jde o život. Museli jsme rodinu s malými dětmi dostat z Izraele, což se naštěstí povedlo. Oni čekali na letišti, nebyla to žádná legrace. Nikdo nechtěl do ulic, protože nevěděli, co se tam bude dít. Ten masakr, co se tam odehrává, si nikdo z nás nedovede představit,“ dodala Yvetta. Z celé situace je herečce dodnes úzko a rozhodně se nepovažuje za žádnou hrdinku. Dle jejích slov by jako ona reagoval každý.

Babiš urážel Fialu během sporů o balíček. U pultíku vytáhl fialového mimoně

Video se připravuje ...



Přečtěte si
dadulka111
17. 10. 2023 • 19:22

milan59
17. 10. 2023 • 08:23

AHel
16. 10. 2023 • 17:02

Babiš je frajer a děkuji, že je a má dobré srdce.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.