Co mají společného Blanarovičová a Ujfaluši? Spojují je děti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Co mají společného Blanarovičová a Ujfaluši? Spojují je děti!

Noční Karlovy Vary 2023: Tomáš Ujfaluši a Yvetta Blanarovičová
Noční Karlovy Vary 2023: Tomáš Ujfaluši a Yvetta Blanarovičová (Blesk:Martin Hykl/CZECH NEWS CENTER CNC / Martin Hykl, David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek)

Kdykoli se vidí, řeší děti! Herečka Yvetta Blanarovičová (59) a bývalý fotbalový reprezentant Tomáš Ujfaluši (45) pečují o blaho talentovaného dorostu z rodin, které mají dílem osudu hluboko do kapsy.

Nebylo tomu jinak ani na filmovém festivalu. „Domlouvali jsme patnáctý ročník La Sophia,“ prozradila Yvetta. Nadaci La Sophia vymyslela pro děti nadané pro hudbu, hraní, ale i sport. A právě fotbal má už pár let na starost Ujfaluši. „Úžasně se té mládeži věnuje. Na konci srpna máme tábor v Benešově, řešili jsme ještě, co a jak,“ přiznala Blanarovičová, že si v čase konání festivalu nepovídali zrovna o filmech.

Yvetta Blanarovičová: Heidi pro mě udělala to, co nikdo!

Video se připravuje ...

Doktorka Ivana Němečková (65) si navíc s Tomášem, který hrával v klubu Atletico Madrid, povídala ve španělštině, aby nevyšli ze cviku. „Já jsem jednou ve Španělsku něco točila a dostala se i na stadion v Madridu. Monumentální. Pak jsme s Tomášem šli do divadla na Královské flamenco. Všichni interpreti se mu uklonili. Běhal mi mráz po zádech,“ přiznala herečka.

Yvetta Blanarovičová žije už půl roku ve strachu: Zatím nejsem na nule, ale...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.