Hanka Kynychová (55) otevřeně o přechodu: Je to jen dočasné | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Hanka Kynychová (55) otevřeně o přechodu: Je to jen dočasné

Hanka Kynychová
Hanka Kynychová  (Lenka Hatašová )

Ženy po padesátce nepatří do starého železa, hlásá cvičitelka Hanka Kynychová (55). Sama na vlastní kůži zjistila, že udržet si štíhlou a pevnou postavu po přechodu ji stojí hodně dřiny, a stejně má kila navíc.

Milovnice výstředních modelů, v nichž dává na odiv své vylepšené poprsí, šla s pravdou ven. „Už nemám tak ideální postavu, jakou jsem měla třeba ve čtyřiceti. Z vlastní zkušenosti vím, že v menopauze je velmi těžké ustát všechny změny, které se s naším tělem dějí, a i já jsem se musela smířit s tím, že mi prostě dvě tři kila navíc zůstala. Proto jsem se rozhodla pomoct si kvalitním prádlem,“ tvrdí známá cvičitelka.

Sexy cvičitelka Hanka Kynychová má plán: Krásné dcery (15) převezmou žezlo!

Video se připravuje ...

Řada žen se jí svěřuje, že s příchodem padesátky nebo menopauzy jsou unavené a dochází jim energie. „Ráda bych proto všem těmto ženám vzkázala, že je to jen doba dočasná, až se hormonální bouře uklidní, i vy se budete opět cítit skvěle a plné energie,“ uklidňuje ostatní ženy Kynychová.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.