Bezděkové stravovací návyky bijí na poplach: Slova o anorexii! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Bezděkové stravovací návyky bijí na poplach: Slova o anorexii!

Andrea Bezděková
Andrea Bezděková (profimedia.cz)

Návrat do běžného života nebyl pro modelku a účastnici Survivoru Andreu Bezděkovou (28) vůbec snadný. Úbytek váhy byl znatelný, a tak přišly obavy, co bude dál…

Na začátku drsné reality show málokdo očekával, že se modelka v soutěži probojuje tak daleko. Ačkoli si Andrea získala u mnohých respekt a ostrov neopouštěla s ostudou, dlouhodobý pobyt mimo civilizaci se na ní neblaze podepsal. Malé porce a monotónní strava v podobě rýže, kokosů a při větším štěstí i ryb zapříčinily výrazný úbytek váhy, kdy se modelka dostala pod hranici 50 kilogramů.

Pohublá Andrea Bezděková: Co bylo nejtěžší v Survivoru?

Video se připravuje ...

To se jí ale vůbec nelíbilo, třebaže své tělo kvůli profesi udržuje štíhlé. Extrémní hubenost ale není nic pro ni, a tak po návratu snědla v podstatě vše, co jí přišlo pod ruku. Jednak si opět užívala pestrou stravu, jednak s postavou chtěla co nejdříve hnout. Mělo to ale háček…

„Byla jsem jako kyselina, cokoli bylo na talíři, okamžitě jsem ho vyluxovala. Nebyla rozinka, kterou bych nedojedla. Jedla jsem i to, co mi třeba nechutnalo,“ přiznala Bezděková webu Super.cz s dovětkem, že vyhladovělé tělo reagovalo jako po anorexii.  

Petr Havránek ze Survivora s přítelkyní: Pravda o našem rozchodu!

Video se připravuje ...

„Vše si ukládá v podobě tuku. A je náročné ručičku na váze zastavit na hodnotě, kde byla před reality show Survivor,“ vysvětlila Bezděková, jež si byla dobře vědoma toho, že původní postavu jen s pomocí jídla zpět nezíská. „Teď jsem to dost násilně pozastavila. Chodím denně běhat, cvičit. A tato disciplína není nic jednoduchého, musím říct,“ dodala Andrea Bezděková, kterou stále provází následky drsné soutěže.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.