Hvězdný vzestup Burešové (27): Odstartovala ho odvážná hádka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hvězdný vzestup Burešové (27): Odstartovala ho odvážná hádka!

Eva Burešová
Eva Burešová (profimedia.cz)

Začala v soutěži Česko Slovenské má talent, kde nejenže porotu nadchla svým zpěvem, ale také se dokázala bez mrknutí oka postavit katovi soutěže Jaru Slávikovi (46). Od té chvíle se zpěvem nepřestala a své hranice posunula ještě o kus dál.

Od světově známé soutěže, kde došla až do finále, pokračovala především v muzikálech. Její hlas byl slyšet například v muzikálu Hamlet: The Rock Opera či v muzikálu Lucie, větší než malé množství lásky, ve kterém získala hlavní roli.

Tak upevnila svůj pěvecký talent a zažehla talent herecký, který se rozhodla předvést v seriálu Gympl s (r)učením omezeným, byť zde získala roli menší. Od té doby bylo její jméno slyšet nejen v divadlech,  ale i v televizi, jelikož se Eva snažla prorazit i v herectví. Televizní diváky tak mohla nyní již pořádně zaujmout v roce 2017, kdy byl uveden seriál Modrý kód, v němž ztvárnila sestřičku.

Hvězda Slunečné Eva Burešová: Slova plná smutku! Bydlí u rodičů...

Video se připravuje ...

Ve stejném roce se jí narodil syn Nathaniel, s jehož otcem se však herečka rozešla. Rok nato se stala jednou z účinkujících v show Tvoje tvář má známý hlas, ve které letos usedla jako porotkyně. Největší popularitu si ale momentálně drží díky primáckému seriálu Slunečná, ve které září společně s hereckým kolegou Markem Lamborou (25).

Popularita však má i své stinné stránky, o kterých se již Eva stihla přesvědčit. Nedávno se herečka ostře vyjádřila k pronikání médií do jejího soukromí v souvislosti se spekulacemi o novém vztahu s gastronomem a porotcem soutěže MasterChef Přemkem Forejtem (33).

TVOJE TVÁŘ: Přemek Forejt z MasterChefa to rozjel jako Timberlake!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.