A JE TO TADY! Meghan a Harry jdou každý jinou cestou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

A JE TO TADY! Meghan a Harry jdou každý jinou cestou

Meghan Markleová a princ Harry
Meghan Markleová a princ Harry (archiv)

Meghan začala uvažovat o působení v politice. Harry (36) však od této reality odvrací zrak a cíle vidí zcela jinde. Jenomže jeho nečinnost v souvislosti se snahou manželky stát se politickou osobností by mohla znamenat i rázné varování od královské rodiny.  

Na své politické ambice Meghan Markelová (38) upozorňuje čím dál více. Svůj nepochybný vliv chce využít pro to, aby mohla věci viditelně změnit. Že by Harry její nové politické nadšení sdílel, se však říct nedá. Podle odborníka na královskou rodinu Harry není >>politické zvíře<<.

Královna Alžběta II. a její koně. Do sedla se svižně vyhoupne i ve svých 94 letech:

V tomto ohledu tedy Harry zohledňuje královské tradice a svou pozornost věnuje charitě či viditelné pomoci válečným veteránům. Manželé se tak rozchází v poměrně zásadních názorech a způsoby, jakými chtějí mít na svět vliv. Takový nesoulad bude mít jistě negativní dopad i na jejich už beztak dosti zkoušené manželství. Ustojí to jejich láska?!

Nešťastná královna: Harry, opusť Meghan!

Video se připravuje ...

Nutno dodat, že má k tomuto faktu co říct i královská rodina. Jako starobylá instituce ve velkém podporuje charitativní činnost a zlepšení podmínek pro život u lidí, kterým se nevede nikterak dobře. Avšak nechce být mezi aktéry, kteří chtějí svět měnit v globálním měřítku.  Megan patrně toto pochopila, a proto se snaží prosadit sama za sebe. Pokud do toho nebude vtažen i její manžel, královský palác by neměl více zasahovat.

 



Přečtěte si
tryskomys
11. 10. 2020 • 07:06

Ted se zviditelnovala přes praní špinavého prádla v jeho rodině,at ukáže jaká je ona,jakým způsobem se ,,p,­r,o,p,­o,s,t,­e,l,o,­v,a,l,­a, do toho ubohého serialu,když ani neumí hrát,to by byl zájem vydavatelů,za celý život,že poznala jen šest mužů,ha,ha,ha.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.