Špinavý rozchod Collinse: SMRAĎOCH! Rok se nemyl... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Špinavý rozchod Collinse: SMRAĎOCH! Rok se nemyl...

Phil Collins
Phil Collins (Profimedia)

Říká se, že chlap má smrdět i z fotky. Legendární zpěvák a bubeník Phil Collins (69) ovšem tohle heslo, aspoň podle svědectví exmanželky Orianne Ceveyové (46), dotáhl do smrdutého extrému. Tvrdí, že se rok neumyl!

Hvězdný člen legendární kapely Genesis a švýcarská šperkařka řeší tahanice o majetek, a tak dost veřejně perou »špinavé prádlo«. A to doslovně. S Orianne se Collins v roce 2008 rozvedl, aby si ji o sedm let později nastěhoval zpátky. Jenže ho prý nepoznávala. Celý rok se prý Collins odmítal sprchovat, a dokonce si přestal čistit i zuby! A že se s ním musela rozejít právě kvůli nepřekonatelnému pachu, který se za ním táhl...

Pomluva

„Smrděl tak hrozně, že jsme spolu nemohli mít ani sex!“ cituje Ceveyovou server TMZ.com. „Sám si to uvědomoval, protože se odmítal osobně stýkat s lidmi. Stal se z něj úplný poustevník,“ dodala s tím, že Phil byl zároveň závislý na antidepresivech a lécích proti bolesti. Phila osočení od jeho bývalky pořádně vytočily. „Je to sprostý pokus o zničení jeho pověsti,“ prohlásili jeho právníci a požadují, aby Orianne dostala pokutu za šíření pomluv.

Boj o stamiliony

Situace je vyhrocená proto, že Collins odvolal svůj původní slib dát Orianně po rozchodu půlku svého sídla v Miami. Ona tedy požaduje aspoň finanční vyrovnání ve výši poloviny hodnoty jejich panství, nárokuje si tudíž dělá 446,7 milionu korun! Už při rozvodu v roce 2008 přitom od zpěváka, který k stáru ztrácí sluch a čím dál častěji je vídán nemohoucí na vozíčku, zinkasovala tučných 745 milionů korun...

Dům, o který se válčí

Luxusní sídlo po Jennifer Lopezové (51) v současnosti okupuje Orianne se svým zajíčkem, obchodníkem Thomasem Batesem (31). Toho si vzala letos v létě poté, co dala Philovi kopačky přes SMS. Není tedy divu, že se je Phil snaží vystrnadit.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.