Novinky v Sama doma! Tyhle dámy nahradí Lekešovou (†63) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Novinky v Sama doma! Tyhle dámy nahradí Lekešovou (†63)

Stáňa Lekešová
Stáňa Lekešová (David Malík)

Česká televize dlouho hledala náhradu za skvělou moderátorku Stanislavu Lekešovou (†63), která zesnula na rakovinu v obklopení své milované rodiny 26. prosince 2019. Kdo se objeví v oblíbeném pořadu Sama doma?

Po velkém a složitém vybírání se Česká televize rozhodla obsadit do rolí moderátorek Sama doma sporťačku Barboru Černošková (38) a bývalou moderátorku počasí a autosalonu Petru Eliáš Volákovou (41).

„Mohla bych to uvést nějakým hodně originálním vtipem, jako že teď budu častěji bývat sama doma, ale moc to nevystihuje, jak se cítím, tak to napíšu úplně obyčejně… Mám hroznou radost z dalšího profesního posunu. Láká mě živé vysílání, těším se na hosty ze všech možných oborů a různorodá témata… Jsem nadšená z nové parťačky a z celého týmu, do kterého snad dobře zapadnu. Vím, že je to úplně jiná disciplína, než jsem doteď dělala, mám k ní respekt, ale moc se těším,“ pověděla podle expres.cz Černošková s nadšením.

Stanislava Lekešová: Cukroví je moje noční můra!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.