Po 130 dnech beznaděje - Josef Laufer: PROCITL Z KOMATU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Po 130 dnech beznaděje - Josef Laufer: PROCITL Z KOMATU!

Fotografie
Fotografie (internal)

Konečně! Interpret tirácké hymny »Sbohem, lásko, já jedu dál« je částečně při vědomí! Tak zní čerstvá zpráva z pražské nemocnice, kde je Josef Laufer (80) na kardiologii už 130 dní a z toho valnou část byl v bezvědomí.

„Zpěvák je částečně při vědomí. To ale neznamená, že komunikuje, hýbe se, reaguje a má se čile k světu... To vůbec ne! Je to ale dobrý signál, že má tuhý kořínek, a především je to naděje,“ dozvěděl se deník Aha! ze svého zdroje.

Milovník života

„Tatínek je v rekonvalescenci, léčí se a rehabilituje. To je vše, co vám k tomu mohu momentálně říct,“ řekla Aha! zpěvákova dcera Ester (50), která pracuje v oblasti humanitární činnosti. „Táta je velký bojovník a obrovský milovník života. Život miloval tam moc, že pevně věřím, že se z toho dostane a nastane den, kdy budu mít zase oba rodiče doma,“ přeje si vroucně Lauferová.

Strach lékařů: Probudí se Laufer a v jakém stavu bude? A trápení Kuklové bojující s rakovinou

Video se připravuje ...

Opět na vozíku

Ester teď neustále pendluje mezi nemocnicí, kde leží její otec, a jedním rehabilitačním ústavem, kde má matku. Kostýmní výtvarnice Irena Greifová (81) se totiž stále dostává z následků toxického šoku, kvůli němuž se musela učit znovu i chodit. Aby toho nebylo málo, nedávno upadla a zlomila si nohu v krčku. „Maminku okamžitě odvezli do nemocnice, kde se musela podrobit totální endoprotéze a v rehabilitačním ústavu se znovu ocitla na vozíčku. Učí se znovu chodit. Rehabilitace ale probíhá zdárně,“ prozradila Ester. „Kvůli pandemii máma také přes čtyři měsíce neviděla tátu. O jeho zdravotním stavu ale ví všechno,“ zdůraznila Lauferová.

»Banální« operace

Laufer šel v březnu na banální operaci srdeční chlopně. Zákrok proběhl v naprostém pořádku, zpěvák se ale neprobral z narkózy.

Vzkaz fanouškům

„Moc vám děkuju, že na tátu myslíte. Moc si toho vážím. Bohužel ale není ještě možné ho v nemocnici navštívit. Navíc lékaři, kteří se o něho vzorně starají, opravdu potřebují především klid na práci. Děkuji za pochopení,“ vzkázala přes Aha! zpěvákova dcera Ester.

Pravdu o stavu Laufera ví jen část rodiny! Gottová chce Rezkovou řešit na policii a Bebarová chystá překvapení

Video se připravuje ...

Přečtěte si
britva
22. 7. 2020 • 22:56

tvl, ten si teda pospal já spím tak max šest hodin a mám dost

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.