Boj o život Laufera graduje! Dcera povolává maminku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Boj o život Laufera graduje! Dcera povolává maminku

Naděje umírá poslední, věří dcera Ester a prosí o pomoc maminku Irenu.
Naděje umírá poslední, věří dcera Ester a prosí o pomoc maminku Irenu. (David Malík, Martin Hykl, Marie Kurovská, archiv)

Už zhruba rok a půl je Josef Laufer (82) po operaci srdce stále v nemocnici. I když má zpěvák otevřené oči, jeho vědomí je pouze částečné. Dcera Ester odtajnila svůj zatím poslední plán na jeho záchranu. 

„Mámu nahrávám a pouštím tátovi její hlas, ale teď jsem se rozhodla, dokud covid nezačne zase řádit, že ji k němu asi vezmu. Táta stále bojuje a má chuť žít, a tak bojují i lékaři a já. Dokud to nevzdá on, má smysl se snažit o zlepšení a věřit, že bude líp," prozradila své záměry nezdolná  Ester Lauferová v deníku Blesk.

Nové informace o stavu Josefa Laufera! A smůla Gombitové. Co od Ivany nečekala?

Video se připravuje ...

Co by následovalo, kdyby se dceřin experiment s Irenou Greifovou (82) povedl a zpěvák se konečně probral z vegetativního stavu? „Odráží se to zejména od vlastní konstelace mozku, jeho kapacity. Stává se, že po probuzení dojde ke zmatenosti, protože když člověk dlouho nevnímal, mnoho věcí se změnilo," tvrdí uznávaný psychiatr Jan Cimický na webu ŽivotvČesku.cz.

Laufer je rok od operace stále v nemocnici! A Bohušův dárek k plnoletosti Lucinky

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Alva
2. 9. 2021 • 09:24

Je to hrozné, ale dcera by měla být nohama na zemi.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.