Rok od kolapsu Josefa Laufera: Existuje naděje?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Rok od kolapsu Josefa Laufera: Existuje naděje?!

Josef Laufer (81) se stále úplně neprobral.
Josef Laufer (81) se stále úplně neprobral.  (Foto: M. Hykl, R. Šubín)

Přesně dvanáct měsíců uplynulo od chvíle, kdy se zpěvákovi při operaci zastavilo srdce, a musel být uvedený do umělého spánku. Z toho se bohužel stále zcela neprobudil.

Jak prozradila webu Blesk.cz dcera Josefa Laufera (81), její táta je stále částečně připojený na přístroje a doposud na ni nepromluvil. „Neříkám, že dnešní den není pro mě těžký. Je. Nechci si ale stěžovat, když se tak teď dívám kolem sebe. Jsou na tom lidé mnohem hůř než já. Já mám pořád oba rodiče,“ řekla včera Blesku Ester Lauferová (50), která má stále v nemocnici bohužel i maminku, slavnou kostýmní výtvarnici Irenu Greifovou (81).

Pravdu o stavu Laufera ví jen část rodiny!

Video se připravuje ...

Na rehabilitační klinice Košík se stále dává dohromady po operaci zlomeného krčku. „Operace se ale velmi zdařila! Maminka mi jen nechodí,“ podotýká Ester. Rodiče bohužel v současné situaci nemůže navštěvovat. „Oba jsou naštěstí proti covidu očkovaní, já jsem teď ale v karanténě,“ svěuje Ester, která v lockdownu tátu neviděla už čtyři měsíce.

„Máma je jakžtakž v pohodě. Dělá mi ale starost, že za tátou nemůžu. Podle lékařů by mě podvědomě vnímal. Jinak je ale situace prakticky stále stejná. Nicméně osobní návštěvy jsou pro něho moc důležité, je třeba, aby s ním komunikoval blízký člověk,“ dodala.

Laufer je rok od operace stále v nemocnici! A Bohušův dárek k plnoletosti Lucinky

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
18. 3. 2021 • 13:06

Svazakovi chodí důchod tak to bylo i s Saudkem leží si pěkně a manželka kasiruje

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.