Laufer už 35 dnů v bezvědomí: Dcera Ester o tátových šancích | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Laufer už 35 dnů v bezvědomí: Dcera Ester o tátových šancích

Nejhorší je bezmoc! Dcera Josefa Laufera (80) promluvila o nemocném tátovi
Nejhorší je bezmoc! Dcera Josefa Laufera (80) promluvila o nemocném tátovi (archiv)

Leží už 35 dní v bezvědomí v nemocnici! A Josef Laufer (80) se stále nechce probudit. Lékaři jsou ale přesto přesvědčeni, že legendární zpěvák má na život ještě naději.

A to teď potvrdila i Lauferova dcera Ester. „Táta pořád spí, doktoři mi ale řekli, že vyhlídky jsou nadějné,“ prozradila, jak na tom tatínek je, producentovi Oldřichu Lichtenbergovi. Ten je s Ester v neustálém kontaktu. „Musíme věřit, že je Pepík silný. Už brzy nás o tom přesvědčí a probudí se. Musí,“ řekl Aha! rozhodně Lichtenberg, s jehož Divadlem Broadway Laufer spolupracuje už mnoho let. Nový muzikál Interpret tirácké hymny Sbohem, lásko, já jedu dál se dokonce převtělil do role divadelního autora. Vymyslel muzikál pro děti Ostrov pokladů, napsal k němu námět, scénář a dokonce složil i písničky.

Dřív než koronavir mu ale práci na muzikálu stopla plánovaná banální operace srdce v pražské Nemocnici na Homolce, protože se dodnes nedokázal probudit z narkózy. Odložená premiéra „Premiéra měla být v září. I kdyby nám ji ale neposunul koronavir, tak bychom ji přeložili na pozdější termín kvůli Pepíkovi. Věřím totiž pevně, že se probudí. On se tak z celého muzikálu těšil, měl z něho obrovskou radost, že tohle bychom mu nemohli udělat,“ mínil Lichtenberg, který premiéru Ostrova pokladů předběžně vidí v prosinci.



Přečtěte si
malavelka
19. 4. 2020 • 14:04

Operace srdce není nikdy banální operace.Psalo se, že měl operaci kolene, ale dříve absolvoval již vícekrát narkozu.. Není nic horšího než rozpory, a ty jsou nyní stále, a nejen v bulváru.

aveneta
19. 4. 2020 • 10:49

Ano...Laufer měl své charizma hlasu, ale věk je věk a nikdo sebevýznamnější tu nebude navěky...

tryskomys
19. 4. 2020 • 08:09

Doufám,že se probere bez problémů na zdraví,těch oblíbených osobností už zemřelo hodně.přeji panu Laufrovi aby ještě dlouho byl mezi námi.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.