Josef Laufer (80): Už 15 dní v umělém spánku! Jak na tom zpěvák je? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Josef Laufer (80): Už 15 dní v umělém spánku! Jak na tom zpěvák je?

Josef Laufer
Josef Laufer (Foto Aha! – Martin Přibyl, Marek Pátek, ara)

Už dva týdny leží Josef Laufer (80)  v umělém spánku na koronární jednotce pražské Nemocnice Na Homolce. Lékaři sice tvrdí, že jeho stav je stabilizovaný, z přístrojů zpěváka ale stále neodpojují.

Na ně ho napojili a do umělého spánku uvedli, když v průběhu banálního zákroku Lauferovi zkolabovalo nejen srdce. „V umělém spánku si odpočine, mozek se pořádně okysličí a tělo se bude snažit nabrat další sílu k životu,“ řekl zdroj Aha! s tím, že jakmile to jen půjde, interpreta slavné tirácké hymny Sbohem, lásko, já jedu dál začnou okamžitě probouzet.

TĚŽKÉ CHVÍLE
Že zpěvákovi vypověděl organismus najednou služby, není vůbec divu. Tři roky byl v neustálém stresu, když jeho manželka a slavná výtvarnice Irena Greifová (80) byla s toxickým šokem tři roky hospitalizována a nikdo nevěděl, jestli se někdy vůbec vrátí domů. Laufer umíral o manželku, s níž už je úctyhodných 50 let, strachy. Když se mu před rokem a půl jakoby zázrakem vrátila domů, učila se všechno znovu včetně chůze. A když plnohodnotně žít, skončil na koronárce.

DCERA SI ZOUFÁ
Jediná dcera slavného manželského páru Ester Lauferová (50) to má teď hodně těžké. Oba rodiče má v nemocnicích a ani jednoho nemůže navštívit. „Máma je v rehabilitačním ústavu. Je to komplikovaný,“ prohlásila Ester. Kostýmní výtvarnice není zase v až tak dobré kondici, aby mohla fungovat doma bez pomoci manžela, a tak rehabilitační ústav byl nevyhnutelností.

Josef Laufer jako Terminátor: Až natáhnu brka, tak po mně zbyde hromada železa!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
31. 3. 2020 • 06:29

soudruhovi Lauferovi by mel pomoci neprodlene soudruh Minarik

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.