Laufer (80): Zkolabovalo mu srdce! Ve špitále leží i manželka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Laufer (80): Zkolabovalo mu srdce! Ve špitále leží i manželka

Fotografie
Fotografie (internal)

Prožívá teď hodně těžké období! V nemocnici má jak tatínka Josefa Laufera (80), tak maminku Irenu Greifovou (80). A ani jednoho nemůže jejich jediná dcera Ester (50) navštívit.

Zpěvák stále leží v pražské Nemocnici Na Homolce na koronární jednotce v umělém spánku. Do toho jej lékaři museli uvést, když mu při zákroku zkolabovalo srdce. „Tatínkovi můžu akorát poslat pusinku. Máma je v rehabilitačním ústavu. Je to komplikovaný,“ uvedla pro Top Star Ester. Její matka, uznávaná divadelní kostýmní výtvarnice, totiž prodělala syndrom toxického šoku a tři roky ani doktoři nevěděli, zda se z toho dostane a vrátí se někdy domů. Ester ale pevně věří, že se jí rodiče, kteří jsou spolu tolik let, kolik ona je stará, zase doma setkají.

Irena bez svého Pepíka obrovsky teskní a Laufer musí dokončit svůj muzikál pro děti, který se rozhodl dokonce i režírovat. „A především, Pepík musí v prosinci vystoupit v 0₂ areně a vzdát hold Karlu Gottovi. Bez něho by to nebylo ono,“ řekl Aha! Pavel Větrovec (70), jehož orchestr bude na dvou koncertech na počest Slavíka v největší české hale interprety doprovázet. „Tedy dá-li Pán Bůh a vir zmizí,“ říká Větrovec.

Laufer bojuje o život. Jindřiška z Pelíšků porodila. Agáta už zase není sama

Video se připravuje ...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.