Hana Gregorová: Zbavuje se vily po Brzobohatém! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hana Gregorová: Zbavuje se vily po Brzobohatém!

Radoslav Brzobohatý
Radoslav Brzobohatý (profimedia.cz)

Za 22 milionů korun prodává dům v Říčanech u Prahy. Léta v něm žila s manželem Radkem Brzobohatým (†79) a právě v této vile legendárnímu herci před osmi lety praskla výduť břišní aorty a následně zemřel. Jsou to nehezké vzpomínky, které vdovu Hanu Gregorovou (67) vedou k prodeji?

Podle jejího současného partnera Ondřeje Koptíka (35) chce herečka prodejem vily ukončit jednu životní etapu, jak řekl pro web zivotvcesku.cz. A nebo si chce ulevit, neboť být majitelkou čtyř domů je velké břímě. Navíc sama Gregorová bydlí ve státním bytě v Praze 2. „Když pan Brzobohatý zemřel, jeho manželka nechala za Prahou postavit ještě tři domky. Jeden pro sebe a ty další dva pro syna Ondřeje a dceru Rolu. Děti ale její dárek odmítly, a tak má teď na krku několik domů,“ řekl deníku Aha! soused Gregorové z Říčan.

4 ložnice i bazén
Vila v Říčanech, které se herečka a vdova po Brzobohatém zbavuje, má rozlohu 242 metrů čtverečních, členěná je jako 6+kk a najdete v ní čtyři ložnice, moderní kuchyni či koupelnu s rohovou vanou. K domu patří navíc i rozlehlá zahrada s krytým bazénem 6 x 8 metrů, pergola o 32 metrech čtverečních, zimní zahrada s vířivkou a na pozemku je ještě jeden menší domek 2+1 na 55 metrech čtverečních. A k tomu je i garáž na dva vozy.

Gregorová poslala pozdrav Brzobohatého milenkám:

Video se připravuje ...

Zbavila se divadla
Před třemi lety Hana Gregorová prodala za 6 milionů Divadlo Radka Brzobohatého v lukrativní Opletalově ulici v centru Prahy. Postupně se zbavuje všeho, co její manžel tak miloval. Třeba divadlu věnoval 13 let života a ve vile v Říčanech vychovával syna Ondřeje (37) od miminka. Na vile lpěl stejně jako na divadle...

Přijel pozdě...
Dlouhých 41 minut bojovali v roce 2012 lékaři o život slavného herce, zachránit se ho nepovedlo. „Musím trvat na tom, že pan Brzobohatý se k nám dostal pozdě. A ne vinou záchranné služby. Pokud již dojde k prasknutí výdutě, zbývá na záchranu jen pár minut. Už se nedalo nic dělat,“ řekl tehdy slovutný lékař Jan Pirk z Institutu klinické a experimentální medicíny (IKEM). „Obvykle popisovaný průběh hrozícího prasknutí výdutě břišní aorty a příznaky této příhody bývají v delším časovém období – tedy i několika dní. Pokud již dojde k prasknutí výdutě do dutiny břišní, je pacient ohrožen na životě v horizontu několika minut,“ doplnil kardiochirurg Pirk.

 

Hana Gregorová mluvila o lásce Radoslava k životu:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.