Vdova Gregorová na výročí smrti Brzobohatého (†79): TO BYLO SRANDY NA JEHO HROBĚ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vdova Gregorová na výročí smrti Brzobohatého (†79): TO BYLO SRANDY NA JEHO HROBĚ...

Nakonec Hana zapózovala s pusou u obrázku Brzobohatého.
Nakonec Hana zapózovala s pusou u obrázku Brzobohatého. (Foto Aha! – M. Hykl, P. Machan, D. Kundrát, M. Pátek)

Poprask na hřbitově! O ten se v den pátého výročí smrti Radka Brzobohatého (†79) postarala jeho manželka Hana Gregorová (65). Nejprve si poplakala, ale pak si s kamarádkou, která ji doprovázela, fotila vysmáté selfie na manželově hrobě! A to nebylo všechno...

„Je to vždy pro mě těžké jít na Radkův hrob. Letos jsem proto byla ráda, že se mi nabídla kamarádka, která šla se mnou,“ svěřila Aha! Gregorová. „Dostala nápad, že si na památku uděláme selfie, tak jsme si je pořídili,“ přiznala herečka, která propadla módnímu focení na telefon. Mobil po většinu času přitom nedala z ruky.

„Na hřbitově se zdržela zhruba půl hodiny, a když se zrovna nefotila s kamarádkou na mobil, telefonovala,“ prozradil deníku Aha! očitý svědek. „Do hovoru byla natolik zabraná, že chodila po náhrobní desce!“ dodal šokovaný návštěvník vyšehradského hřbitova. Poté herečka se svou kamarádkou pokračovala v dámské jízdě. Odjely spolu na Karlovo náměstí, kde má Gregorová pražský byt, a povečeřely v restauraci ve Václavské pasáži.

„Zdržely se tam asi hodinu a pak se rozloučily. Paní Hana většinu času protelefonovala,“ popsal jeden z hostů. Nejspíš si volala se synem Ondřejem (34), který se podle informací Aha! se svou manželkou Taťánou Gregor Kuchařovou 2017 zdržuje v zahraničí.

Největší životní láska...

Radek Brzobohatý zemřel 12. září 2012 v nemocnici na cévní příhodu. „Už celý týden myslím na to, že Radek má dnes výročí. Je to strašný těch pět let, myslím na něj víc a víc,“ svěřila Aha! v úterý vdova Gregorová. Už přes rok sice randí s Ondřejem Koptíkem (32), se kterým je dokonce zasnoubená, ale jak sama tvrdí, Brzobohatý pro ni bude do smrti její největší životní láskou.

Na video s Gregorovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
raduzkaxxx
14. 9. 2017 • 09:47

......„Na hřbitově se zdržela zhruba půl hodiny, a když se zrovna nefotila s kamarádkou na mobil, telefonovala,“......Prostě šla se tam vyfotit , aby pak mohla doložit jak ještě truchlí v rozkroku - veselá vdova

fizi
14. 9. 2017 • 08:36

Nechutná,ošklivá čobolačka.Všechno je jen póza-její smutek za "Raduškem" i její láska ke "skoropravnukovi". Je to jen její věc a svědomí,nevím,proč se tím zabývat veřejně.Asi za tu reklamu hodně platí.

marlen5
14. 9. 2017 • 07:03

V přeneseném slova smyslu tančí paní Gregorová na hrobě svého manžela už poměrně dlouho. Tak teď se po hrobě prošla skutečně...velmi smutné. Absolutní neúcta k místu kde je pan Brzobohatý pohřben, absolutní neúcta k zesnulému.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.