Zasnoubená Gregorová (64) má peklo v rodině! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zasnoubená Gregorová (64) má peklo v rodině!

Hana Gregorová je sice šťastná, ale v její rodině to skřípe.
Hana Gregorová je sice šťastná, ale v její rodině to skřípe. (Foto Aha! – Martin Hykl)

Po boku zajíčka Ondřeje Koptíka (32) září Hana Gregorová štěstím. Jejich zasnoubení je důkazem toho, nejde o žádný flirt a v její rodině začíná být pořádné dusno. Někteří členové její rodiny totiž nesou jejich vztah dost nelibě…

Hana Gregorová si je upřímností lásky Ondřeje Koptíka naprosto jistá, jinak by nepřijala nabídku k sňatku, kterou dostala začátkem srpna na romantické dovolené. Její rodina se však o této události dozvěděla až z novin a Rola Brzobohatá (38) z toho rozhodně radost neměla. „Tohle nemá cenu komentovat, je mi to celé jedno…,“ řekla Blesku.

Rolu Gregorovou a jejího bratra Ondřeje Gregora Brzobohatého situace v rodině hodně semkla. „Oba je to hodně trápí a bojí se, aby jejich máma nenaletěla,“ svěřil zdroj z okolí rodiny. „Od začátku to mezi Rolou a mladým milencem hodně skřípe. Myslela totiž, že je to jen chvilková záležitost, která se přežene, jenže teď už v dálce znějí svatební zvony,“ dodal nejmenovaný zdroj.

Že mají děti strach o budoucnost své vlastní matky je více než pochopitelné. Hana Gregorová si však žádné obavy nepřipouští. „Poznala bych, kdyby mě chtěl někdo využít. A jsem si jistá, že to tak není,“ uvedla vdova po Radoslavu Brzobohatém (†79) krátce po svém zasnoubení.



Přečtěte si
xsedmikraska
6. 9. 2016 • 10:44

Záruka ve vztahu není žádná. Tedy ani ve věku. A to se potvrdí v budoucnu. Kdo bude šťastnější ve svém vztahu. Zda Ondra Gregor, anebo Ondra Koptík. Tak je nechme žít a přejme oběma párům velkou lásku.

-bello-
6. 9. 2016 • 09:44

Tak nějak všeobecně Gregorka už nyní počítá s tím, že záhy se bude dělit s milenkou a budou žít ve třech a na zvonku u bytu budou mít : " GREGOR Trio "

-bello-
6. 9. 2016 • 09:39

fizi jj, těch slovenských naplavenin začíná být v českých i moravských městech už moc.

bursik
5. 9. 2016 • 22:44

nejak vseobecne jak se postavi starsi clovek vedle mladych vypada jeste starsi -Janda,Gott,a pak Gregorova,Rotrova Bila vypadaji jako prarodice tech partneru Jinak calamada vymyslena dle scenare v tomto pripade,vydelava Smuclerova,redaktori i Grerorova bere Honorar a je o dovolenych o cem psat

-bello-
4. 9. 2016 • 23:25

Tak schválně, kolik si upeče štrůdlů ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.