Gregorová zdrhá od milence a tvrdí: Bude to příjemná změna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 13. ledna 2026

Svátek slaví Edita, zítra Radovan

Gregorová zdrhá od milence a tvrdí: Bude to příjemná změna!

Hana Gregorová (64) má spoustu práce. Herečka totiž šéfuje divadlu, režíruje i hraje. Je to pro ni opravdu velká zátěž. Volné chvíle však tráví ve společnosti svého mladého přítele Ondřeje Koptíka. Teď ho ale na nějaký čas opustí.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

KRČMOVÁ EVA
25. 12. 2025 03:35

Dobré ráno, dámy a pánové, hledáte osobní půjčku bez zbytečného papírování a čekání? Nabízíme všechny typy úvěrů s nízkou úrokovou sazbou 3 %. Můžeme financovat vaše projekty a pomoci vám vylepšit váš podnikatelský plán. Požádejte ještě dnes! Nabízíme: *Rekonstrukci domu. *Investiční úvěry. *Konsolidaci dluhů. *Podnikatelské úvěry. *Osobní půjčky. *Mezinárodní úvěry. Pošlete nám e-mail na adresu (krc­mova­eva2­@gma­il.co­m) a náš úvěrový poradce vás bude kontaktovat. Děkujeme. S pozdravem, Guardian Trust Finance.

KRČMOVÁ EVA
23. 12. 2025 06:48

Dear serious and honest individuals. Loans for everyone. We now offer a convenient financial loan without unnecessary worries from € 2,000 to € 5,000,000 or 35,000 to 85,000,000 CZK for everyone, simply and quickly with an interest rate of 3%. Fast and efficient approval process with a high throughput of approved applications. To obtain a loan, it is necessary to meet the internal conditions for loan approval. Processing of the entire loan within 24 hours of signing the contract. We recommend our loan with full insurance and collateral. For more detailed information, please contact us at the following e-mail address: Contact: E-mail: krcm­ovae­va2@gm­ail.com

Lopacek Jirl
23. 12. 2025 02:07

Dobré zprávy o půjčce

Ahoj všichni, jmenuji se Lopacek Jirl a mám pro vás všechny dobrou zprávu. Právě jsem si vzal půjčku od Kuchty Ondřeje ve výši 580 000 Kč. Když jsem hledal půjčku na zaplacení složenek a pokračování ve svém životě, kamarád mi dal kontaktní údaje na tuto společnost a já jsem kontaktoval tento email: kuch­taon­drej21­@gma­il.com a získal jsem půjčku od soukromé osoby a Božího muže. Doporučuji každému, kdo potřebuje půjčku, aby kontaktoval Ondřeje. Můžete mě kontaktovat a zeptat se mě, jak jsem k půjčce přišel, pak vám to vysvětlím, musíte si o půjčku zažádat od soukromého věřitele. Zde je můj vlastní email: lopa­tekjir­l@gma­il.com

KRČMOVÁ EVA
23. 12. 2025 01:54

Vážení seriózní a poctiví jednotlivci. Půjčky pro každého. Nyní nabízíme pohodlnou finanční půjčku bez zbytečných starostí od 2 000 € do 5 000 000 € nebo od 35 000 do 85 000 000 Kč pro každého, jednoduše a rychle s úrokovou sazbou 3 %. Rychlý a efektivní schvalovací proces s vysokou propustností schválených žádostí. Pro získání půjčky je nutné splnit interní podmínky pro schválení půjčky. Zpracování celé půjčky do 24 hodin od podpisu smlouvy. Doporučujeme naši půjčku s plným pojištěním a zástavou. Pro podrobnější informace nás prosím kontaktujte na následující e-mailové adrese: Kontakt: E-mail: krcm­ovae­va2@gm­ail.com

FILIP HORÁK
17. 11. 2025 19:45

Nabízím spolehlivé a transparentní soukromé půjčky, které jsou navrženy tak, aby byl celý proces snadný a bez stresu. Každý detail je vysvětlen předem a v žádné fázi neexistují žádné skryté poplatky ani překvapivé poplatky. Zaměřuji se na upřímnost, jasnost a poskytování skutečné podpory, které můžete důvěřovat Napište mi e-mail:­horak­filip­50@gma­il.com

FILIP HORÁK
17. 11. 2025 19:45

Nabízím spolehlivé a transparentní soukromé půjčky, které jsou navrženy tak, aby byl celý proces snadný a bez stresu. Každý detail je vysvětlen předem a v žádné fázi neexistují žádné skryté poplatky ani překvapivé poplatky. Zaměřuji se na upřímnost, jasnost a poskytování skutečné podpory, které můžete důvěřovat Napište mi e-mail:­horak­filip­50@gma­il.com

Mrácek Lukás
31. 10. 2025 04:46

Půjčky s ručením na směnku i pro problémové klienty. Půjčka od soukromé osoby bez podvodu a bez poplatku za sjednání půjčky. Férové ​​jednání a rychlé vyřízení. Veškeré informace o půjčce od soukromé osoby naleznete na emailové adrese: lukas­mracek­396@gm­ail.com
what­sapp:+­420797­816669

Mrácek Lukás
31. 10. 2025 04:45

Půjčky s ručením na směnku i pro problémové klienty. Půjčka od soukromé osoby bez podvodu a bez poplatku za sjednání půjčky. Férové ​​jednání a rychlé vyřízení. Veškeré informace o půjčce od soukromé osoby naleznete na emailové adrese: lukas­mracek­396@gm­ail.com

Mrácek Lukás
31. 10. 2025 04:43

Mrácek Lukás
31. 10. 2025 04:41

Mrácek Lukás
29. 10. 2025 18:15

PLVLÍNA PLACHKÁ
25. 10. 2025 15:01

Půjčky s ručením na směnku i pro problémové klienty. Půjčka od soukromé osoby bez podvodu a bez poplatku za sjednání úvěru. Férové ​​jednání a rychlé vyřízení. Veškeré informace o půjčce od soukromé osoby naleznete na emailové adre­se:pla­chka­plvli­na@gma­il.com

PLVLÍNA PLACHKÁ
25. 10. 2025 15:01

Půjčky s ručením na směnku i pro problémové klienty. Půjčka od soukromé osoby bez podvodu a bez poplatku za sjednání úvěru. Férové ​​jednání a rychlé vyřízení. Veškeré informace o půjčce od soukromé osoby naleznete na emailové adre­se:pla­chka­plvli­na@gma­il.com

NOVÁ HELENA
19. 10. 2025 01:11

NOVÁ HELENA
11. 10. 2025 08:59

Dobrý den, hledáte finanční pomoc za rozumných podmínek a potřebujete peníze na svém bankovním účtu do 24 hodin? Jste zaměstnanec nebo osoba samostatně výdělečně činná, ale vaše banka vaši žádost zamítla? Máte nudný registr dluhů, kterých se jen tak nezbavíte? V každém případě vám mohu s vaším příjmem půjčit, kolik chcete. Požádejte o skvělé nebankovní financování za výhodných podmínek. Napište mi:h­nova6­241@gm­ail.com

NOVÁ HELENA
11. 10. 2025 08:59

Dobrý den, hledáte finanční pomoc za rozumných podmínek a potřebujete peníze na svém bankovním účtu do 24 hodin? Jste zaměstnanec nebo osoba samostatně výdělečně činná, ale vaše banka vaši žádost zamítla? Máte nudný registr dluhů, kterých se jen tak nezbavíte? V každém případě vám mohu s vaším příjmem půjčit, kolik chcete. Požádejte o skvělé nebankovní financování za výhodných podmínek. Napište mi:h­nova6­241@gm­ail.com

Mrácek Lukás
09. 09. 2025 09:52

Půjčky do 24 hodin po celé České republice. Máme pro vás nejnovější nabídky půjček 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Pokud uvažujete o sjednání své první nebo nové půjčky online, ale nevíte, kterou si vybrat, je dobré využít důvěryhodný zdroj. Prohlédněte si naše půjčky na e-mailu: lukas­mracek­396@gm­ail.com

Mrácek Lukás
09. 09. 2025 09:47

Půjčky do 24 hodin po celé České republice. Máme pro vás nejnovější nabídky půjček 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Pokud uvažujete o sjednání své první nebo nové půjčky online, ale nevíte, kterou si vybrat, je dobré využít důvěryhodný zdroj. Prohlédněte si naše půjčky na e-mailu: lukas­mracek­396@gm­ail.com

Mrácek Lukás
09. 09. 2025 09:47

Mrácek Lukás
09. 09. 2025 09:43

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.