Hana Gregorová (63) je s novým přítelem konečně šťastná! Jenže psycholog zdvihá varovný prst! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Hana Gregorová (63) je s novým přítelem konečně šťastná! Jenže psycholog zdvihá varovný prst!

Hana Gregorová svůj vztah s Ondřejem neskrývá.
Hana Gregorová svůj vztah s Ondřejem neskrývá. (Foto: Ladislav Křivan, Martin Hurda, Facebook, ara)

Zdá se, že Hana Gregorová je boku Ondřeje Koptíka skutečně šťastná. Svému o mnoho let mladšímu partnerovi věří natolik, že mu částečně svěřila péči o psa, který jí zůstal ještě po Radku Brzobohatém (†79).  Není však ještě brzy na taková gesta?

„Boxera Pepu jsme si pořídili ještě s Radkem, který tuto rasu miloval,“ prozradila už dříve vdova po Radku Brzobohatém. Fotoreportéři Blesku však při venčení načapali jejího mladšího přítele Ondru. Svědci popsali i předání zvířete majitelce v jedné z restaurací. „Když za ní přišel do restaurace, dal jí pusu, předal psa, rozloučil se a zase rychle odběhl,“ popsal svědek.

„Kdybych zjistila, že má partner negativní vztah ke zvířatům, asi by mi to vadilo. Pro mě je pes parťák. Myslím si, že kdo nevychází dobře se zvířaty, nevychází dobře ani s lidmi,“ prozradila Gregorová před časem, kterou musí jistě těšit fakt, že boxer Pepa jejího přítele poslouchá na slovo. Nemá však herečka na očích pověstné »růžové brýle«?

O vztahu, kdy je mezi partnery takový věkový rozdíl promluvil psycholog Jeroným Klimeš. „U takhle dramatického věkového rozdílu se dá jen těžko předpokládat, že ten vztah vydrží, to by byla spíše kuriozita,“ uvedl s tím, že hlavním motivem vztahu zřejmě nebude ani sex. Psycholog dokonce ženy v podobné situaci varuje. „Ta žena, zvlášť pokud je mediálně známá, by si měla dát pozor na to, jestli tam nejsou nějaké zištné motivy, a projevit se sebezáchovně, alespoň co se týká majetku,“ vysvětlil Blesku specialista na rodinnou psychologii.

Anketa

Souhlasíte s názorem psychologa?
Celkem 161 hlasujících



Přečtěte si
pavla@...
28. 9. 2016 • 13:36

Je to TRAPNÉ,TRAPNÉ,TRAPNÉ!!! Chudák Radek.....

nafta
22. 9. 2016 • 23:28

Detail, Slováka doteraz nemala len Jordánca. Je na cudzincov. :o)

mandat
14. 8. 2016 • 10:36

Gregorova ma po 100 letech sex, ten se zviditelni, vyzdima ji jako citron, obe strany maji z toho uzitek.Ten chlap musi mit zaludek, ona je totalne zblbla, mozek ji spadl do delohy.

ad-ga
30. 6. 2016 • 12:39

Divím se Gregorové , že se nestydí svádět takového mladíčka a ještě se s ním ukazovat. Sama má děti a není ji proti srsti odlákat mladého kluka od jeho malých dětí. Že ji hanba nefackuje. Je to hnus.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.