Aktualizováno: Ondřej Brzobohatý a Táňa Kuchařová si řekli své ANO! Exkluzivní fotogalerie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Aktualizováno: Ondřej Brzobohatý a Táňa Kuchařová si řekli své ANO! Exkluzivní fotogalerie!

Ondřej Brzobohatý a Táňa Kuchařová si dnes řeknou ANO!
Ondřej Brzobohatý a Táňa Kuchařová si dnes řeknou ANO! (Foto: Profimedia.cz)

Čtvrteční dopoledne si zamilovaný pár zvolil k tomu, aby si řekli své ANO. Ze svého velkého dne byli zřejmě dost nervózní, protože obřad si nejprve vyzkoušeli nanečisto.

Svatba Ondřeje Bzobohatého Gregora a Taťány Kuchařové je vyústěním jejich tři roky trvajícího vztahu.Svatebčané se sešli už ve středu navečer u Strahovského kláštera. Mezi prvními na zkoušku dorazila Rola Brzobohatá a také Tánina rodina. Polibkem nevěstu přivítal režisér Jiří Strach. Generální zkouška trvala něco přes hodinu.

Dnes se však jejich svatba odehrává naostro. Mezi spoustou slavných hostí nemohla chybět ženichova maminka.  V dojemných chvílích Hana Gregorová, která dorazila se svým mladším přítelem Ondrou, zavzpomínala na zesnulého manžela Radka Brzobohatého(†79). Nevěsta, která se při vystupování z luxusního mercedesu snažila ukrýt před zvídavými pohledy, vcházela do síně za hudby E. Morriconeho.

Svatební hostina se odehrává na Farmě Michael na Tvrzi Nedvězí a hosté už se zde pomalu sjíždějí. Dorazili už i novomanželé, kteří zajeli přímo do dvora.

 Vše o svatbě Ondřeje Brobohatého a Táni Kuchařové najdte ZDE!

 



Přečtěte si
cukrenka
1. 7. 2016 • 11:31

Mádl: " Co v ženách probouzí zlo", Měl by si možná pan Gregor přečíst.

chevyn
1. 7. 2016 • 03:15

Stará Gregorová mi svým oblečením a chováním připomínala spíš ženskou ze střelnice, než matku ženicha. Ještě tak pugét papírových růží a vzduchovku s krabičkou broků.

zzapp
1. 7. 2016 • 02:09

adler...aby jsi se ještě i nepos..ral..

nicnezpravda
1. 7. 2016 • 00:59

Má sklony k tlouštce a nevím jestli je těhotná,každopádně tuk na zádech a zvětšený zadek asi nemá z těhotenství..ten velký zadek měla vidět už na jedné události před rokem..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.