Ondřej Brzobohatý Gregor: Může si vzít Kuchařovou? Druhý církevní sňatek je nemožný... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Ondřej Brzobohatý Gregor: Může si vzít Kuchařovou? Druhý církevní sňatek je nemožný...

Kuchařová a Brzobohatý se snažili datum svatby do poslední chvíle utajit.
Kuchařová a Brzobohatý se snažili datum svatby do poslední chvíle utajit. (Foto Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek, Pavel Machan, ara)

Už jednou řekl ano před Bohem! A dnes se to Ondřej Brzobohatý Gregor (33) chystá zopakovat s Taťánou Kuchařovou (28). Věřící jen nevěřícně kroutí hlavou – druhý církevní sňatek je totiž prakticky nemožný!

Když si Ondřej před osmi lety bral svou první ženu Johanu Indrákovou (36), požehnal jim v Ledeburských zahradách církvení hodnostář. Naštěstí to nebyl klasický katolický sňatek v kostele. „Brali jsme se za pomoci církevního obřadu, který byl unitářský, což je liberální náboženské hnutí s židovsko-křesťanskými kořeny,“ prozradila exmanželka Johana. Díky tomu může Ondřej i dnes vyslovit své ano před Bohem.

Truc veselka
První svatba byla navíc nechtěná. Tehdy pětadvacetiletý Ondřej se totiž ženil natruc svým rodičům! Hana Gregorová (63) a Radek Brzobohatý (†79) byli od začátku proti jeho vztahu. Když se dozvěděli, že má v úmyslu vzít si Johanu, se kterou pět let randil, málem ho vydědili! Nakonec jen sabotovali jeho svatbu v Ledeburských zahradách. Mimčo nevyšlo
„Manželství vydrželo pouhé čtyři roky. Páreček se prý pokoušel o miminko, ale nevyšlo to. Po rozvodu s Ondřejem zůstala Johana na Nově, pak odešla na volnou nohu. Příjmení Brzobohatá si změnila na Arletová,“ prozradil deníku Aha! dobře informovaný zdroj. Taťána je prý ta pravá...
Po rozvodu byl Ondra několikrát přistižen v objetí s různými ženami, ale vztah potvrdil až s Miss World 2006 Taťánou Kuchařovou. Momentálně spolu žijí ve společné domácnosti tři roky a dnes stanou před oltářem. Je téměř jisté, že tentokrát si veselku svého syna nenechá ujít jeho matka Hana Gregorová se svým mladým milencem Ondřejem Koptíkem (31).



Přečtěte si
ivoadler
30. 6. 2016 • 16:05

Ty komedie s církevními sńatky druhý církevní sňatek vylučují. Ale co, stejně je to náboženství jen divadýlko.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.