Manévry před svatbou: Přejmenovaný Brzobohatý si zítra vezme za ženu Kuchařovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Manévry před svatbou: Přejmenovaný Brzobohatý si zítra vezme za ženu Kuchařovou!

Herec a modelka si řeknou ANO už zítra!
Herec a modelka si řeknou ANO už zítra! ( Foto Facebook )

Už je víceméně jasné, proč se Ondřej Brzobohatý (33) v minulých dnech přejmenoval na Ondřeje Gregora! Muzikant a herec se totiž bude ženit a jeho snoubenka Táňa Kuchařová (28) se asi přejmenuje na Gregor/Gregorová – což je světovější příjmení, než které má doposud.

Podle informací deníku Aha! proběhne veselka už zítra, tedy ve čtvrtek 30. června. Pár se snažil svůj velký den co nejvíce utajit. Dokonce uvedly dva termíny, aby co nejvíce zmátli okolí a kromě svatbečanů o tom nikdo nevěděl.

Jméno pro nevěstu
Ani jeden z budoucích novomanželů se do uzávěrky tohoto vydání ke svatbě nevyjádřil. Bude nicméně zajímavé sledovat, jestli se z Taťány Kuchařové stane Taťána Gregor, Taťána Gregorová nebo třeba Taťána Gregor Kuchařová. Na slavné příjmení Brzobohatá totiž kvůli předchozímu kroku svého milého pravděpodobně nedosáhne... A jak už řekl Ondřej: Příjmení Gregor je více mezinárodní a pro práci ve světě je zkrátka lepší. Co řekl Ondřej o svém přejmenování?
„V poslední době se mé možnosti tvořit v zahraničí výrazně množí, a tak jsem se rozhodl k ráznému kroku. Ke svému jménu, na které jsem pyšný a věřím, že jsem za svou kariéru jeho čest ničím nepoškodil, si přidávám jméno další, Gregor. Moje celé jméno tedy zní Ondřej Brzobohatý Gregor. Ve své umělecké formě pro zahraničí Ondřej B. Gregor.“



Přečtěte si
anezat
30. 6. 2016 • 08:51

-bello-
30. 6. 2016 • 01:26

To to dopadlo jen co starej umřel. žena se mrouská s klučíkem , mladej už se jmenuje jinak.......

jajas
29. 6. 2016 • 20:12

Možná by se mělo psát o tom, jak se živí, ne? Stejně jim to dlouho nevydží, Kuchařová bude mít hlavní náplň práce plastiky a Brzobohatý Gregor bude šušnit nějaké písničky (určitě světové), aby na to měla.

jajas
29. 6. 2016 • 20:09

No jasně...OBA jsou SVĚTOVÍÍÍ! Zahraniční se o ně "rve" a tak se prostě musí přejmenovat, protože je to naprosto normální!!!!! Přitom mají oba tak krásná česká jména Brzobohatý a Kuchařová! A Kuchařová přeci v zahraničí už tak nějak něco dělá, tak proč se nemůže jmenovat Brzobohatá? Není tam písmeno "ř", které v zahraničí dělá největší potíže, no ne? No v každém případě bychom asi měli být rádi, že tzv Gregorovi budou propagovat česko daleko v zahraničí! Typicky česky...já se fakt z těch lidí picnu, mají větší ego než jsou sami...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.