Křivdy zapomenuty? Bohdalová v objetí se synem své úhlavní rivalky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Křivdy zapomenuty? Bohdalová v objetí se synem své úhlavní rivalky

Premiéra filmu Klec: Jiřina Bohdalová s Ondřejem Brzobohatým
Premiéra filmu Klec: Jiřina Bohdalová s Ondřejem Brzobohatým (Pavel Machan - Czech News Center)

Je synem ženy, která slavné herečce přebrala osudovou lásku, manžela Radoslava Brzobohatého (†79). Přesto na premiéře nového filmu Jiřího Stracha (45) Klec neváhala Jiřina Bohdalová (88) Ondřeje Gregor Brzobohatého (36) pevně obejmout kolem ramen. Je vše zlé odpuštěno?

Herečka byla na premiéře středem pozornosti hned z několika důvodů. Hrála ve snímku jednu z hlavních rolí, navíc nedávno oslavila narozeniny. Proto ji podle webu expres.cz pochopitelně účastníci premiéry v hojném počtu obletovali. A výjimkou nebyl ani Ondřej Gregor Brzobohatý, který k filmu složil hudbu. Herečka při setkání s ním rozhodně nešetřila úsměvy, dokonce se spolu drželi za ruce.

Přitom Ondřej Brzobohatý je paradoxně plodem z počátku zakázané lásky, která  v minulosti Jiřinu Bohdalovou velmi ranila. Když Radek Brzobohatý propadl kouzlu Hany Gregorové, žil v dlouholetém partnerství právě s Jiřinou. Kvůli Gregorové ji nakonec opustil, s čímž se dlouhé roky nemohla smířit. „Bylo to šílené omámení. Když natáčení skončilo, oba jsme věděli, že jsme se dostali do neřešitelné situace,“ vzpomínala Hana Gregorová v Blesku na osudové okamžiky, kdy se do sebe zamilovali. Půl roku se tenkrát scházeli tajně, pak oba ukončili své vztahy, aby mohli být jen spolu, oficiálně.

Jiřina Bohdalová utrpěla před Vánoci vážné zranění při pádu ze schodů: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.