Co se děje u Kate a Williama? Divné zvěsti o dětech | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Co se děje u Kate a Williama? Divné zvěsti o dětech

Královská rodina na vánoční mši
Královská rodina na vánoční mši (Reuters)

Británie se probírá z nejtěžšího úderu koronaviru. Po první vlně uvolnění bude následovat další, kdy se začnou pravděpodobně od 1. června vracet děti do škol. To se týká také potomků vévodkyně Kate a prince Williama - Charlotte a  George. Jenže do školy má nastoupit zatím jen malá princezna. Proč?

Naštěstí za tím nestojí nic jiného, než skutečnost, že do školy budou mít přístup nejdříve ti nejmladší. A jelikož princezna Charlotte na podzim letošního roku započala teprve první rok školní docházky, usedne do školní lavice o něco dříve než její bratr. Ten už je totiž druhák. Jelikož je ale Thomas´s Battersea soukromá škola, je také dost možné, že vedení rozhodne jinak a domácí vzdělávání se královskému páru z Cambridge protáhne až do září. Než začne nový školní rok. Tedy domácí vzdělávání zůstane ještě nějakou dobu na bedrech maminky Kate.

Těm to sluší! Kate se ukázala na veřejnosti se všemi třemi dětmi:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.