Princ William o své rodině: Tohohle bude navždy litovat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Princ William o své rodině: Tohohle bude navždy litovat!

Princ William zavzpomínal na svou maminku, princeznu Dianu...
Princ William zavzpomínal na svou maminku, princeznu Dianu... (Profimedia.cz, ara)

Princ William je hrdým tatínkem tří dětí - prince George, princezny Charlotte a prince Louise. Za svou rodinu je velmi rád a toužil po ní o to víc, že ta jeho původní nebyla úplná. Nyní se vévoda z Cambridge rozpovídal o tom, čeho ve spojitosti s rodinou lituje.

Ačkoliv si sen o velké rodině splnil, velmi brzy se mu vrátila bolest a smutek ze ztráty maminky. Princezna Diana  (†36) zemřela při autonehodě v roce 1997. William měl tehdy pouhých patnáct let. Vévoda z Cambridge není smutný pouze z její ztráty, ale také z toho, že jeho děti nikdy babičku Dianu nepoznají.

"Když se vám narodí děti, je to okamžik života, který ho změní nejvíce, tak to je. A souhlasím s vámi, myslím, že když si projdete něčím traumatickým v životě ... když mi umřela matka, když jsem byl mladší, emoce se rychle vynoří zpět, protože je to odlišná fáze života. A nikdo vám v tom nemůže pomoci. Někdy mě to opravdu úplně propadne, "svěřil se budoucí britský král dle webu Nový Čas pre ženy sev rozhovoru s bývalým fotbalistou Marvinem Sordellem. "Rodičovství je jedna z nejúžasnějších věcí na světě, ale také nejděsivějších," dodal William.

 

Takřka celá královská rodina poděkovala zdravotníkům a popřála k Mezinárodnímu dni sestřiček:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.