Kate a William bez přetvářky? Šokovaná novinářka promluvila… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Kate a William bez přetvářky? Šokovaná novinářka promluvila…

Princ William a Kate Middletonová v soukromí.
Princ William a Kate Middletonová v soukromí.  (profimedia)

Šanci na rozhovor s královským párem z Cambridge skutečně nedostává každý. Už vůbec ne v pohodlí jejich domova. Příležitost ale dostala Tina Daheley, která s nimi vedla interview na dálku, přes domácí kameru. Jaký byl výsledek?

Pro novinářku, která pracuje pro BBC, to byl skutečně silný zážitek a následně poskytla ona sama rozhovor pro britský Express. Uvedla, že ji absolutně překvapilo, jak jsou William a Kate „normální“ a jak snadno při rozhovoru s nimi zapomněla, že mají „modrou krev“. Oba prý byli velmi uvolnění, milí a bez jakýchkoliv manýrů. Působili jako běžní lidé a ničím nedali najevo svoje vyšší postavení.

O jakých tématech spolu diskutovali? Mluvili podle jejích slov o mentálním zdraví, jehož osvětě se aktivně věnují. Williamovi ani Kate při tom prý nechyběl úsměv, a co se nedalo přehlédnout, oba byli oblečení a upravení úplně běžně. Vizážista a stylista si je do parády předem rozhodně nevzal.

Princ Charles měl koronavirus: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
babatomanija
13. 5. 2020 • 14:40

To je to největší umění, když stylista dokáže vytvářet dojem přirozenosti. Vlasy, které nejsou jako paruka a nenápadné alíčení i jakoby přirozená barva vlasů A to k to je větší umění než to přehnané,vuzlgární a pouťové, a bude to finančně nákladnější.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.