»Práskači« Mašková a Hanuš: Vyzradili TRAPAS Kostkové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

»Práskači« Mašková a Hanuš: Vyzradili TRAPAS Kostkové!

Dvojice je jedna ze žhavých kandidátu na vítězství.
Dvojice je jedna ze žhavých kandidátu na vítězství. (Foto - Stardance)

Po nečekaném vypadnutí ze StarDance se Miroslav Hanuš (56) se svou tanečnicí Adrianou Maškovou (20) rozpovídali o zákulisí oblíbené taneční soutěže. Prozradili dokonce i to, že moderátorka Tereza Kostková (43) nezvládla schody a spadla!

„Při první generálce měla Terezka takové hrozně velké a široké kalhoty a vysoké podpatky,“ vzpomínala Adriana. „A povedlo se jí v nich z předposledního schodu spadnout, tak jako si kleknout na zem před ten orchestr,“ prozradila Mašková s tím, že pád ze schodiště je noční můrou všech účastníků StarDance. „Všichni jsme se uklidnili, že je to normální, když se to může stát i Terezce, která je tam deset let!“ smála se Hanušova tanečnice.

Herci, režisérovi a známému vtipálkovi ale tentokrát do smíchu dvakrát nebylo. „Já jsem chtěl vyhrát, to jsem tam radši neměl chodit. Ten prošedivělý gentleman tam teď bude hodně chybět, ale sami jste si to nadrobili...“ prohlásil Hanuš po svém vypadnutí ze StarDance. „Původně jsem myslel, že jsem šel do tanečních, ale nakonec jsem přišel mezi sportovní šílence, kteří mi zničili nohy!“ posteskl si představitel majora Korejse z Případů 1. oddělení či starosty Hložánka z nekonečného seriálu Ulice.

Nejvíc zabrat mu prý dal třetí finálový večer, kdy byl nucený při tanci paso doble skákat na kulečníkový stůl. „Měl jsem obavy, ale pak jsem si říkal, když jsem se nebál jít do StarDance, tak jsem už pak nakonec neměl strach ani vyskočit na kulečníkový stůl – i když se mi předtím ve snu zdálo, že si vymlátím zuby!“ svěřil se Hanuš.

Na tykání nedošlo

Mirek a Adriana, mezi nimiž je věkový rozdíl 36 let, si jako jediný taneční pár od počátku důsledně vykali. „Pokud diváci chtějí, abychom si začali tykat, musí pro nás hlasovat, abychom zvítězili. Budeme tak historickým párem, který si v přímém přenosu začne tykat!“ prohlásil Hanuš v prvním kole. Diváci ale rozhodli jinak...

Miroslav Hanuš z Ulice: Žena a dcery mě poslaly na smrt

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.