Hvězda StarDance Hanuš: Tajemství jeho vztahu s tanečnicí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hvězda StarDance Hanuš: Tajemství jeho vztahu s tanečnicí

StarDance: Miroslav Hanuš a Adriana Mašková
StarDance: Miroslav Hanuš a Adriana Mašková (Blesk:Martin Hykl)

Z roztančených hvězd se staly pohádkové bytosti! Miroslav Hanuš (56) si dlouhou dobu nemohl zapamatovat jméno své taneční partnerky Adriany Maškové (21). Říká jí proto Arabela! Oba si navíc jako jediný pár ve StarDance vykají!

„Od začátku jsem si pletl její jméno. Takže se jmenovala nejrůznějším způsobem, ale nejradši je, když jí říkám Arabelo,“ přiznal se zcela vážným výrazem herec, známý např. jako major Korejs z Případů 1. oddělení. Vzápětí ale své princezně﷯ nakázal, aby mu dala také﷯ nějakou důstojnou přezdívku.

Mladá tanečnice a trenérka si příliš﷯ dlouho nemusela lámat hlav﷯u, Hanuš﷯ si své oslovení vymyslel sám. „Samozřejmě, p﷯rinc Miroslav,“ prozradili oba s tím, že si důsledně vykají. Je to totiž součástí jejich taktiky. „Pokud diváci chtějí, abychom si začali tykat, musí pro nás hlasovat, abychom zvítězili. Budeme tak historickým párem, který si v přímém přenosu začne tykat!“

První vyřazovací večer oblíbené taneční soutěže můžete sledovat už dnes večer od 20 hodin na ČT1.

Miroslav Hanuš z Ulice: Žena a dcery mě poslaly na smrt

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.