Hanuš po vyřazení ze StarDance smutní: Co mu bude chybět? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Hanuš po vyřazení ze StarDance smutní: Co mu bude chybět?

Šestá epizoda byla poslední pro herce Miroslava Hanuše
Šestá epizoda byla poslední pro herce Miroslava Hanuše (Foto Aha! - Marek Pátek)

Šestý taneční večer StarDance se stal osudným pro Miroslava Hanuše. Herec přiznal, že důvod, proč je smutný ze svého vyražení ze soutěže , je velmi vzdálený nějakému citovému poutu k týmu.

Hanuš se svou taneční partnerkou Adrianou Maškovou předvedl cha-chu, která se páru stala osudnou. Herec v dojemné poslední řeči v rámci soutěže řekl, že mu StarDance pomohla v boji proti depresím, který v posledních letech svádí.

Avšak podle týdeníku Sedmička mu StarDance pomáhala i po jiné stránce, konkrétně po té finanční. Fakt, že si soutěžící přijdou na hezké peníze, není žádným tajemství.  Proto není divu, že vypadnutí ze soutěže pocítí i peněženka.

„Já to pociťuju jako finanční ztrátu, protože všechny soboty jsme museli na kšefty odříct. To už nedoženu,“ svěřil se herec týdeníku Sedmička. „Nejsem cynik. Jsem prej citlivej, a proto to musíme, my citliví, maskovat,“ dodal.

Miroslav Hanuš z Ulice: Žena a dcery mě poslaly na smrt.

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.