Hanuš v zajetí děsu: Při tanci jsem upadl a vytloukl si zuby! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hanuš v zajetí děsu: Při tanci jsem upadl a vytloukl si zuby!

Dvojice je jedna ze žhavých kandidátu na vítězství.
Dvojice je jedna ze žhavých kandidátu na vítězství. (Foto - Stardance)

Bojí se každého kola StarDance! Herec Miroslav Hanuš (56), velký favorit letošního ročníku, má kvůli soutěži děsivé sny. Přiznal to deníku Aha! po druhém kole, ve kterém zatančili s Adrianou Maškovou tango.

Hanuše do StarDance dotlačily manželka Jana a tři dcery – Alžběta, Eliška a Jindřiška. Nabídku chtěl odmítnout, ale nakonec ji vzal. Sobotního tanga se bál. Když prošel se svojí taneční partnerkou do třetího kola, přiznal, že ho děsí i další tanec. „Příště máme paso doble. Měl jsem sen, že jsem při tomto tanci upadl a vytkloukl jsem si přitom všechny zuby. A pak jsem vyhrál, protože lidem bylo líto, že nemám už ty zuby a dávaly mi body do konce. Ale stejně to nedalo na nové zuby,“ přiznal Hanuš deníku Aha!.

Dcery chodí 
Také na sobotní přenos ho přišly podpořit všechny ženy jeho domácnosti. „Byly tady! I manželka a dva kluci mých děvčat,“ svěřil Hanuš. „Táta je skvělej a doufáme, že v soutěži dlouho vydrží,“ přiznala nám Alžběta Hanušová. „On do toho nechtěl jít. Ale přemluvily jsme ho. Já jsem mu dneska řekla: Příští týden sem zase musíš přijít,“ popsala dcera Eliška. „Jo, holky mi říkaly: Jdi tam znova!,“ dodal s úsměvem herec.
Zlepšuje se 
A vypadá to, že by se mohl v soutěži ještě nějaký ten týden udržet. „Kroky pana Hanuše se zlepšují, hrozně mě překvapil, výkon byl skvělý. Pokroky jsou neustále a uvidíme, kam se dopracuje. On říká, že už to dál nepůjde. Ale já tomu věřím, že to daleko půjde,“ řekla Aha! hercova tanečnice Adriana Mašková.



Přečtěte si
janakveton
17. 11. 2019 • 00:05

Na StarDance bych se, být Vámi, vykašlala. Ale každopádně jste tam byl nejsympatičtější! Mám Vás ráda i z Ulice. Tam hlavně! Hodně zdraví přeji.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.