Zákulisí StarDance: Co vám televize neukáže! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zákulisí StarDance: Co vám televize neukáže!

Kovy a Třeštíková v obležení tanečníků.
Kovy a Třeštíková v obležení tanečníků. (Foto archiv ČT)

Na parketě září jako opravdové hvězdy, ale jsou za tím hodiny v zákulisí, kde se češe, maluje a obléká jako o závod. Kdo by třeba řekl, že elegán Miroslav Hanuš (56) létá po šatně v tričku jako Homer se seriálu Simpsonovi a Jakub Vágner (37) se nakonec vydal na milost žehličce na vlasy.

Do parády si vzaly kadeřnice jindy rozcuchaného rybáře Jakuba Vágnera, který díky soutěži poznal, co dokáže žehlička na vlasy. Přípravy na přímý přenos soutěže začínají už v sobotu dopoledne, po šatnách taneční hvězdy pobíhají v civilu, aby si kostýmy nezničily či nezašpinily.


A zatímco na parketě platí Miroslav Hanuš za elegána, v zákulisí dává přednost vtipnému oblečení. Naposledy měl na tričku tělo Homera Simpsona. „Já nemám rád obyčejné věci a tohle tričko mi přišlo vtipné a ten seriál mám rád. Takže proto tu s ním takhle pyšně chodím,“ prozradil deníku Aha! herec, který své vlastní oblečení propašoval i do soutěžních večerů. Jako jediný má od návrhářky Taťány Kovaříkové (52) povoleno nosit praštěné barevné ponožky. Nosí mu prý štěstí.

Eva Samková a Marek Adamczyk: Milenci v sáčku!


Mistryně světa ve snowboardcrossu Eva Samková (26), která by stála o účast ve StarDance, nechyběla na druhém tanečním večeru. Dorazila v doprovodu svého přítele, herce Marka Adamczyka (30), a oba si dali záležet na výběru oblečení. Vsadili na sako.

Miroslav Hanuš z Ulice: Žena a dcery mě poslaly na smrt

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.