Soumrak hvězdného moderátora? Mareš jde od válu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Soumrak hvězdného moderátora? Mareš jde od válu!

Leoš Mareš
Leoš Mareš (Foto: M. Hykl, P. Machan)

Přípravy nového ročníku SuperStar jsou v plném proudu, soutěž by měla po Novém roce odstartovat opět ve vysílání televizní stanice Nova. Jak uvádí web eXtra.cz, televize už podepisuje smlouvy s účinkujícími. Proto je už teď jasné, že Leoš Mareš (43) se jako moderátor na obrazovkách neobjeví.

O tom, že formát potřebuje oživující injekci, aby opět přilákal velké množství diváků, není důvod pochybovat. Proto se chystají velké změny. Podle citovaného webu se výrazně projeví především ve složení poroty. „Retro“ porotcem by měl být pouze Paľo Habera. Zbytek bude dosud neokoukaný. Minimálně v křeslech porotců. „Jediný už potvrzený z původní sestavy je Habera. Ale jinak to chtějí udělat komplet změněné, nic nebude stejné jako doteď,“ prozradil eXtra.cz dobře informovaný zdroj.

Tento člověk obeznámený se zákulisím soutěže také tvrdí, že jedním z těch, kdo usednou za porotcovský stůl, bude právě Leoš Mareš. „Tak je to tutovka, Nova už podepsala Leoše Mareše. Tentokrát ale nebude moderovat, posadí se vedle Paľa Habery,“ řekl eXtra.cz jejich informátor.  Toho si prý podle uvedeného zdroje vybrali proto, že showbyznysu rozumí, je pohotový a diváci ho mají rádi. Jestli jsou informace o obsazení přesné, se ostatně uvidí už brzy!

Na to, co vzkázal Leoš Mareš své manželce, se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
1pravda1
20. 10. 2019 • 23:16

Tak to se moc neuvidí s tou svojí nanynkou, co ji nejvíce zajímá, jestli má břicho jako kámen a jestli je kostra dostatečně vidět. Leoš může být dobrý, tak jako Prachař v Talentu, také nejdříve dělal moderátora.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.