Leoš Mareš září štěstím: Tohle by mu mohl leckdo závidět! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Leoš Mareš září štěstím: Tohle by mu mohl leckdo závidět!

Leoš Mareš
Leoš Mareš (Foto: M. Hykl, P. Machan)

Leoš Mareš (43) je stále v jednom kole. Nejenže letos chystá další koncerty, vyzkouší si i zcela novou roli. Stane se členem poroty pěvecké soutěže. Avšak pracovní vytížení může mít i negativní dopad na zdravotní stav, to naštěstí v případě moderátora neplatí.

Mareš je mnohdy vnímán, jako člověk, který má snad všechno. Jak sám přiznal, dosáhl ve svém věku všeho, co si přál.  „Já už to mám jako nadstandard, už by to ani nemuselo být, jsem hrozně šťastný, že mi to stvořitel, nebo osud, prostě ty náhody, že mi to dopřály. Cítím se hrozně potěšen. Cítím vděčnost. A jak říkám, kdyby toho bylo méně, myslím, že bych to zvládnul,“ řekl moderátor pro tvnoviny.sk.    

Marešovi se však nedaří pouze po pracovní stránce, jeho zdravotní stav je také zcela v pořádku, což je pro moderátora ten největší dar. „Byl jsem na krevních testech celého organizmu a přišla mi zpráva, že mám vše v pořádku, jsem úplně zdráv. Tak si říkám, že je to požehnání, jsou třeba věci, které teď vnímám kolem mě, už přicházím do věku, že třeba někdo nemá to štěstí. Cítím se požehnán, jsem za to strašně vděčný, že tohle zažívám,“ svěřil se.

Mareš poslal láskyplný vzkaz Monice: Jsem na tebe moc pyšný. Proč?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.