Rozčarování Leošovy Moniky: Prohra, která zabolí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rozčarování Leošovy Moniky: Prohra, která zabolí

Monika Marešová
Monika Marešová (Petr Novotný)

Kvůli soutěži o výlet do Las Vegas nastalo v rodině Leoše Mareše pořádné “haló“. Nejdřív totiž manželka slavného moderátora žárlila na sexy soutěžící z předchozího dílu a poté pohořela v klání o poslední místo do amerického města!

Několik týdnů za sebou vybíral Libor Bouček šťastlivce, kteří se mohli utkat ve vědomostní soutěži s Leošem Marešem o dovolenou snů v Las Vegas. Jak už jsme jednou informovali, projekt rádia provázela i obrovská žárlivá scéna Moniky Marešové, kterou Leoš později sdílel na sociální síti. Monice se nelíbilo, že by s jejím mužem do Ameriky vyrazila velmi atraktivní slečna, která si o úžasný výlet také zahrála.

Tento týden čekal moderátor na posledního účastníka soutěže a opět do poslední chvíle nevěděl, koho za ním Bouček poslal. Když se ve dveřích Evropy 2 objevila jeho žena Monika, byl v šoku. Mareš své lásce ze začátku tak trochu nadržoval a snažil se jí pomáhat, nakonec se ale pustil do boje. Ačkoliv se Marešová snažila a o poslední místo v letadle do Vegas se rvala jako lvice, s Leošem nakonec podle extra.cz prohrála 5:4 a trapas byl na světě. Myslíme si, že si totiž na manžela věřila. Jak známe Mareše, prohru jeho vysoké krásce určitě vynahradí.

Mareš poslal láskyplný vzkaz Monice: Jsem na tebe moc pyšný. Proč?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
6. 12. 2019 • 16:38

Ćeský svět se zbláznil, nijak zajímavá ani hezká dcera Kubelové je dle bulváru krásná, Marešova blka je vysoká krasavice , kdy vysoká je to jediný co je pravdivý, Agáta Prachařová s křivýma nohama je modelka a dcera Gotta s průměrným hlasovým projevem je nadaná zpěvačka .Na koho jsem zapomněla ?

Helic
6. 12. 2019 • 06:33

Ta se před národem předvedla, jak je tupá. Bože ta je tupá.A hnusná, strašná kombinace. Leoši, to sis teda vybral.

jima
5. 12. 2019 • 14:22

Aha, uz maji z radia privatni kseft? O co se vsadite, ze poleti do Las Vegas? Tahle furie

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.