Marešova Monika v šoku: Tohle nečekala ani v nejčernějším snu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Marešova Monika v šoku: Tohle nečekala ani v nejčernějším snu!

Monika Marešová v časopisu Dieta.
Monika Marešová v časopisu Dieta. (Lucie Robinson)

Po dovolené jí zbyly oči pro pláč. Monika Marešová, manželka slavného moderátora Leoše Mareše, musela řešit hrůznou záležitost. Co se stalo v hotelovém pokoji?!

Tak tuhle krádež si bude pamatovat do konce života. Z hotelového pokoje Monice odcizily šperky nevyčíslitelné hodnoty. Manželku Leoše Mareše Moniku Marešovou okradli během dovolené v Dánsku, kam se vydala s firmou zprostředkovávající prodej oblečení. Krásný výlet tak poznamenala hrůzná událost. „Bohužel se mi stala nepříjemná událost – z hotelového pokoje mi byla odcizena krabička se šperky (hodnotu nebudu uvádět, u některých z nich se nedá ani vyčíslit – dárek k narozeninám, výročí, či šperk po babičce)…

Ráno mi tak uletělo letadlo do ČR a já proseděla půl dne na policii. Přišla jsem o něco cenného a zároveň jsem si o to víc uvědomila, kolik věcí ve svém životě, na rozdíl od jiných, mám… Věci zůstanou jen věcmi, i když se k nim vážou vzpomínky, ty jsou ale cennější. A co je ještě cennější, je zdraví, domov a láska. Proto i já se tento rok připojuji k dobrodnu a věnuji částku 330 tisíc na dobrou věc. Jedna koruna za každého sledujícího,“ napsala Marešová na sociální síti.

Mareš poslal láskyplný vzkaz Monice: Jsem na tebe moc pyšný. Proč?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
31. 1. 2020 • 17:55

Monika Marešová je ošklivá ženská co si myslí že je nejen krásná, ale i chytrá.Je ale blbá jako poleno .
A protože je s chudé rodiny, "klenot" po babičce může být v hodnotě pár stovek.Jo, památku jí neberu, ale měla by znát význam slov.
Mareš je pro mě nepochopitelný úkaz. Z předskokana v kožichu se stala " moderátorská hvězda " , která pro mě hvězdou vůbec není .Navíc je taky ošklivej a vyžilej (skokan)

ppadys13
30. 1. 2020 • 19:41

ta *** se prostě nedá komentovat,dobře jí tak.

majojo
30. 1. 2020 • 15:15

I vidlák, jako jsem já, ví, že cennosti se v hotelovém pokoji nenechávají, od toho jsou tam trezory. No, tak ušetřila pár euro za poplatek.

salonene@...
30. 1. 2020 • 14:41

Větší blbost si pipka nemohla vymyslet. Kdyby ji někdo okrad na hotelovém pokoji a to počítám s tím, že byla někde v nějakém luxusu tak i do blbeho výtahu potřebuje kartu. A i v těch méně dražších hotelech jsou na chodbách tzv. KAMERY. Tak doufejme, že Dánští policisté ji na tento špek neskončí. Jako by neměla dost od Mareše.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.