Trpké prozření Moniky Marešové: Leoš stojí v cestě jejím snům | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Trpké prozření Moniky Marešové: Leoš stojí v cestě jejím snům

Monice spadly růžové brýle
Monice spadly růžové brýle (Instagram)

Šest let žila v Anglii a tak není divu, že to naši Moniku stále táhne do světa. Dokonce má už i své vysněné místo pro život. Jenže...

Sedmatřicetiletá Monika Marešová si nepřímo postěžovala na manžela Leoše Mareše (42). Jde o její představu života v zahraničí, kterou ale známý moderátor nesdílí. Proč?  „Kdybych vyhrála velké peníze, koupila bych si byt v New Yorku a žila tam pár měsíců z roku. To by se mi líbilo. Ale za manžela mám velkého patriota, takže to asi nedopadne," zkroušeně prohlásila Monika na stránkách magazínu MfD.

„Je tím známý. Když dojde na nějakou diskusi, pere se vždycky za český národ," popisuje manželovo národní cítění Marešová a rezignovaně přitom dodala: „Domeček ve Španělsku by se mi líbil, ale chata v jižních Čechách je taky skvělá..."



Přečtěte si
6010
13. 12. 2018 • 10:04

Kam by se Mareš někam do ciziny hnal, když tady mu Češi leží u nohou.Tedy já to nechápu, ale je to tak.Ve světě by těžko prorazil, ani nevím, jak je jazykově vybavený.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.