Pokažená dovolená Leoše Mareše: Jeho Moniku to úplně odrovnalo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Pokažená dovolená Leoše Mareše: Jeho Moniku to úplně odrovnalo!

Monika s Leošem odjeli na Bora Bora
Monika s Leošem odjeli na Bora Bora (instagram.com)

Konec roku strávil moderátor Leoš Mareš (41) se snoubenkou v Las Vegas. V těchto dnech si měli užívat na polynéském ostrově Bora Bora. Jenže plány jim zkomplikovala nemoc Moniky Koblížkové.

V luxusním resortu, kde tráví dny Leoš MarešMonikou Koblížkovou, vyjde jedna noc na 40 tisíc korun. Zatím to vypadá, že z krás ostrova a luxusu, který resort nabízí, si Monika užije hlavně postel. Skolila ji totiž chřipka, která ji potrápila už v Americe, ale na chvilku ustoupila.

 

Teď se nemoc ozvala znovu. Tak Monice nezbývá nic jiného, než si alespoň užívat výhled z okna, jenže ten jim momentálně kazí tropická bouře, která na ostrově řádí. Personálem byli dokonce varováni, aby neopouštěli jejich bungalov.

 

Finálové škrcení v kleci OKTAGON: V hledišti fandil i Leoš Mareš

 

Video se připravuje ...

 

 

 

 

 



Přečtěte si
kocdivoka
6. 1. 2018 • 19:19

No mě zas odrovnalo, že člověk dře cely život , udělá hloupou chybu jako paní v Brně , nakonec bydlí v chatě bez vody , elektřiny, pomůže jí až strážník kamny atd. a naši hnědí občané maji vše a zdarma a to několikrát po sobě, nejen jednou , bez snahy najít si práci . Ať žije demokracie

jima
6. 1. 2018 • 07:28

No, kdyz nekdo leti do Polynesie v obdobi destu, tak musi s bouri a destem pocitat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.