Hororový konec dovolené! Místo úlevy na záchodě přišla krutá smrt | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Hororový konec dovolené! Místo úlevy na záchodě přišla krutá smrt

Elizabeth už se domů živá nevrátila.
Elizabeth už se domů živá nevrátila. (Foto: ara)

Bývalá policistka Elizabeth Mary Isherwoodová si v rekreačním středisku MacDonald Plas Talgarth ve Walesu chtěla odpočinout. Místo toho ji v hotelu čekala hororová smrt.

„Nebohá žena se v noci pravděpodobně vydala na toaletu, ale omylem se zavřela ve větrací skříni a už ji nedokázala otevřít. To jde totiž jenom zvenku. Uvízla zavřená v tomto prostoru, a to se jí stalo osudným,“ uvedl vyšetřovatel Dewi Pritchard Jones s tím, že podle dostupných informací tam mohla umírat až dva dny.

Šedesátiletá žena svedla krutý, ale marný boj o život. Svědčí o tom vyházené policie, odmontované trubky a díra v sádrokartonu. V místnosti je ovšem namontovaný i zásobník na vodu, který ženě podle patologa pomohl na onen svět. Elizabeth totiž podle jeho zprávy zemřela na podchlazení z toho, jak na ni stříkala studená voda z poškozeného zásobníku.

Na to, že se v jejím pokoji něco děje, upozornili podle webu walesonline.co.uk až hosté, kteří měli byt o patro níž. Stropem jim totiž začala protékat voda. Nebohé ženě už ale nepomohli zaměstnanci ani resortu, ani lékař.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.