Horor v Egyptě! Míša Maurerová (36): Najednou byli agresivní a zlí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Horor v Egyptě! Míša Maurerová (36): Najednou byli agresivní a zlí!

Michaela Maurerová dobře ví, že cestování může být mnohdy spojeno i s nepříjemnostmi...
Michaela Maurerová dobře ví, že cestování může být mnohdy spojeno i s nepříjemnostmi... (Aha! - Roman Souček)

Herečka Míša Maurerová je kromě jiného také vášnivou cestovatelkou. Právě cestování jí uštědřilo několik nepříjemných zážitků, na které dodnes vzpomíná.

Představitelka kadeřnice Digi z populárního seriálu Ulice cestovala už jako dítě. Když jí bylo dvanáct let, letěla společně se svou maminkou na dovolenou do Egypta. Ten tehdy ještě nebyl zcela běžnou destinací pro české turisty, stejně jako povědomí o tamější arabské kultuře a mentalitě. Tato neznalost se Maurerové s maminkou přinejmenším nevyplatila.


Problém nastal, když se nechaly vlákat do obchůdku s vonnými oleji. Ochotní prodavači je začali obskakovat a hostit. Maurerová s maminkou ale netušily, že veškerá tahle ochota má jasný záměr – udělat obchod. Když ale vyšlo najevo, že si ve skutečnosti nic koupit nechtějí, ochota byla tatam. „Najednou byli agresivní a zlí, a že to začíná být dost nebezpečné, jsem si uvědomila i já, ačkoliv jsem byla ještě malá holka. Maminka nakonec koupila nějaké esence, utratila za ně poslední kapesné a nám se díky tomu podařilo připojit ke skupině na trhu,“ vzpomíná v rozhovoru pro magazín Ona Dnes pyšná maminka sedmiletých dvojčat.



Přečtěte si
stekajicikocka
1. 2. 2016 • 10:07

Do podobných zemí už inteligent nepojede.

ivoadler
31. 1. 2016 • 18:45

Všichni komedianti rádi cestují. Lidsky je to nesmírně obohatí a pak to můžou přenést na nás, své diváky. Novotný si na tom založil živnost. Někam vyjel, pak o tom kecal v televizi, ještě napsal knihu a příští rok měl na další výlet. Já upřednostňuji vlastní autentický zážitek. Žádný komediant mi o svých cestách vykládat nemusí.

kov3
31. 1. 2016 • 15:32

Aktuálny článok, len čo je pravda...

britva
31. 1. 2016 • 14:25

můžou bejt rádi, že je tam ještě neobohatili

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.