Herečka Michaela Maurerová: Trápení s rozvodem! Stále nemá klid... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Herečka Michaela Maurerová: Trápení s rozvodem! Stále nemá klid...

Míša Maurerová
Míša Maurerová (Aha! – Marek Pátek)

Po dvou letech od rozchodu soud stále nerozvedl jejich svazek! A tak je bývalá hvězda seriálu Ulice Michaela Maurerová (35) pořád vdaná za podnikatele Milana Kožíška (43). „Ano, rozvod není dořešený,“ potvrdila herečka, která se v poslední době hodně upnula na děti.

A to jak na ty své, šestiletá dvojčata Josefa a Magdalenu, tak na děti u televizních obrazovek. Michaela totiž moderuje pořad na dětském kanálu České televize Déčko nazvaný Tamtam, ve kterém zve děti všeho věku na výlety a zajímavé akce. „K tomu pořadu jsem se dostala tak, že jsem byla oslovena a jsem za to moc ráda. Mám děti ráda. Už od patnácti jsem je toužila mít a měla jsem k nim vztah,“ svěřila se herečka.

Když byla Maurerová malá, byla podle svých slov zlobivé dítě. „Pak jsem byla nejzlobivější praktikantka na táborech a pak velmi hlídající a zodpovědná vedoucí na táborech. Takže jsem taková pionýrka Mirka, která s dětmi trávila ráda,“ prohlásila Michaela, kterou proslavil době se objevila v seriálech Kriminálka Anděl a První republika.

Jak se ale vlastně dostala k tomu, že moderuje na dětském kanále? „Bydlela jsem se svými dětmi 70 km od Prahy, takže jsem se potřebovala zabavit a realizovat. Takže tím, že jsem nehrála, tak jsem vzala ponožku a dělala s ní scénky. Zřejmě jsem to dělala dobře, protože mě pak oslovili a nabídli mi věnovat se tomu profesionálně. A v té době jsem měla ještě černou ofinu a možná jsem trošku připomínala Dádu, tak si asi řekli, že to se mnou zkusí,“ vyprávěla Maurerová na Frekvenci 1.



Přečtěte si
ararat
22. 4. 2016 • 12:55

AHA..POZOR..POZOR AHA AHA..POZOR..POZOR AHA AHA..POZOR..POZOR AHA další nick,aby mohla dělat,hafo lidi a mohla se schovávat za nicky,jeden bude sprostý druhý bude mekanik,další bude chudáček a pak posléze,mezi sebou komunikuje,je to blázen z Bohnic,všude ji už zablokovali a už nemá kde děla z lidi blbce tak tady má úrodnou půdu.

beladona-bella
17. 5. 2015 • 10:07

17. 05. 2015 106 To je hrozný co se to tady děje upozorňuji, mám nový nick od teď budu beladona-bella aby bylo jasné o koho jde. Nikdo jiný s tečkou nebo bez tečky nejsem já a ani bych nikdy nepsala nějaké vulgární a přisprostlé hovadiny. Přesně tohle dělají mé klony, nalepené nicky a zloději identity.

mord
16. 5. 2015 • 22:49

My te nechceme bulvární drbno. jsi protivna a sebestredna. Nezajimas

beladona.
16. 5. 2015 • 21:11

Vážení pokrytci myslím, že veškeré moje problémy tady způsobila vaše zášť a chorobná závist, závidíte nám, myslím sebe a meka, že jsme se našli, máme se rádi a prožíváme něco úúúžasného. Opravdu našla jsem tady svou životní lásku, jsem šťastná a pracujeme na tom aby naše š těstí bylo dokonalé. Podstoupím totiž vaginoplastiku, pro laiky nechám si zúžit pochvu. Mek se dokáže uspokojit pouze při análním styku( tam jsem ještě jakž-takž úzká) můj nejmilovanější mek má totiž poněkud menší mužství( cca 11cm při ztopoření). Nevadí mi to, ale ráda bych měla orgasmus při normálním styku což v současnosti nelze, nic totiž při souloži necítím. Takhle mi to mek musí dělat mým obřím dildem, mám pak sice několik orgasmů po sobě, ale ráda bych aby mi to udělal svým "Šmudlou" tak mu říkáme( podle Sněhurky a jeho velikosti ). Nicméně kdyby se tady našel někdo lépe vybavený pošlu meka k vodě a půjdu za hlasem své vagíny Takže pánové hlaste se!

rydlo
16. 5. 2015 • 20:35

V prosinci 2014 jste v AHA psali, že bohatý manžel vypoklonkoval Maurerovou z luxusu a rozvedl se s ní. A teď v květnu 2015 zase píšete, že soud stále nerozvedl jejich svazek. Asi AHA neví, jak to opravdu je, tak v jednom článku je rozvedli a pak zase že rozvedeni nejsou, ale hlavně, že je o čem psát, že?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.