Otřesná dovolená Šulcové a Víznera: Přihlíželi, jak uhořel jeho bratr Vladimír (†43)! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Otřesná dovolená Šulcové a Víznera: Přihlíželi, jak uhořel jeho bratr Vladimír (†43)!

Jana Šulcová a Oldřich Vízner byli svědky scény, která jim dodnes nedá spát!
Jana Šulcová a Oldřich Vízner byli svědky scény, která jim dodnes nedá spát! (Foto: Aha! - Martin Mithofer, FTV Prima, koláž Ahaonline.cz)

Je to třicet jedna let, co se tragédie odehrála. Měla to být nezapomenutelná dovolená u moře a také se jí stala. Bohužel ze zcela jiného důvodu, než si čtveřice mladých lidí představovala!

Bratr slavného herce Vladimír Vízner byl zvukař a kameraman. Se svou partnerkou Johankou, Oldřichem (67) a jeho ženou Janou Šulcovou (67) vyrazili na italský ostrov Elba. Všichni se těšili na romantické zážitky z pobřeží Tyrhénského moře, ale osud tomu chtěl jinak.


Když si postavili stany, všem již vyhládlo a začala se připravovat večeře na přenosném vařiči. A protože to chtělo ještě kávu, začal Vladimír instalovat druhou plynovou bombu, aby ji mohl uvařit. Zacházel s ní tak neobratně, že se mu v rukou vzňala, začal hořet vedlejší stan i nešťastný kameraman. Samozřejmě byl v šoku a paralyzován bolestí, ale ještě měl tolik sil, že se hořící postava vydala k moři a padla do vln. Jenže už bylo pozdě...
Výjev jak z hororu sledovala zprvu zkamenělá dvojice žen a bratr Oldřich Vízner. Poté těžce popálenému Vladimírovi dávali první pomoc a zavolali italské záchranáře. Po leteckém převozu pacienta do nemocnice v Pise žil trpící chudák ještě šestnáct dní. Nakonec i přes veškerou péči lékařů zemřel. "Nechci se k tomu už nikdy vracet," řekla k tomu Blesku Jana Šulcová, pro kterou to byl začátek konce manželství s představitelem Saturnina. Ten totiž trauma řešil po svém a vyhledával útěchu v náruči cizích žen...



Přečtěte si
prefikana
14. 12. 2014 • 00:05

Ja vidim, ze to tady bylo v zari. (9. září 2014 • 120)

haha
9. 9. 2014 • 13:51

nehledě k tomu ,že tuhle blbost jste sem dávali už v loni a dokonce pod stejným titulkem!!!!!!!!!!!!!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.