Oldo Víznere, hlídej si Vendulu Křížovou! Sice už je babičkou, ale má tělo dvacítky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Oldo Víznere, hlídej si Vendulu Křížovou! Sice už je babičkou, ale má tělo dvacítky!

Vendula Křížová má postavu, za kteru by dvacítky vraždily.
Vendula Křížová má postavu, za kteru by dvacítky vraždily. (Aha! - P. Machan, J. Pitrof, M. Pátek, Herminapress.cz)

Ani po čtyřicítce se Vendula Křížová (42) nemusí stydět za svoji postavu. Herečka patří k ženám, které zrají jako víno. Oldřich Vízner (67) by si měl bedlivě hlídat svoji partnerku.

Přestože je Křížová maminkou tří dětí, vypracované bříško a zadeček bez celulitidy by jí mohla závidět kdejaká dvacítka. Svoje dokonalé tělo předvedla při vodních hrátkách v aquaparku se svým synem.

„Nemám žádný tajný recept. Není to tím, že bych se chtěla vytahovat, ale nevěnuji sobě tolik péče a ani moc nesportuji, spíše rekreačně,“ prozradila herečka, která má s Oldřichem Víznerem Anežku (13), Alberta (11) a Ferdinanda (6). „Velká rodina a spokojený vztah se také na člověku odráží,“ míní Křížová.

Už je babičkou

Nikdo by to do ní neřekl, ale Vendula Křížová se poprvé stala babičkou ve svých třiceti letech. Za to může poděkovat svému o čtvrt století staršímu partnerovi Oldřichu Víznerovi. Když spolu začali žít, měl už z předchozích vztahů tři dcery. „Moji dva synové a dcera jsou vlastně strejdové a teta mých vnoučat,“ směje se herečka.





Přečtěte si
gabcakovamatinka
23. 6. 2014 • 08:52

Přesně tak! Mnohé ženy mají tu postavu vydřenou cvičením do úmoru a odříkáním, odříkáním a zase jenom odříkáním!! jaký je to život? Pak přijde první choroba nebo ňáký neduh a tělo nemá žádnou byť jen minimální tukovou vrstvu ze které by čerpalo energii.

lambrika
22. 6. 2014 • 14:16

je vidět, že na sobě pracuje, sluší ji to

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.