Partnerka Oldřicha Víznera Vendulka Křížová: Nečekaně promluvila o svatbě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Partnerka Oldřicha Víznera Vendulka Křížová: Nečekaně promluvila o svatbě

Vendula Křížová s Oldřichem Víznerem a rodinou
Vendula Křížová s Oldřichem Víznerem a rodinou (profimedia.cz)

Už 15 let spolu žijí takzvaně na hromádce a během té doby se několikrát mluvilo o tom, že on několikrát klopýtnul. Řeč je o Oldřichu Víznerovi (66) a jeho o 25 let mladší partnerce Vendulce Křížové.

Proč se ti dva nikdy nevzali, když navíc mají děti? Možná proto, že Vízner už ženatý byl. Jeho manželství s Janou Šulcovou (66) však nedopadlo dobře, byť spolu mají dvě dnes už dospělé děti – Terezu a Rozalii.

Opravdu filmového Saturnina Křížová nedostane do chomoutu? „Svatba pro mě není to nejdůležitější. Jsem štastná, že vedeme spokojený život, na žádném papíře přece nesejde,“ řekla »˙primáckému« magazínu Style Vendulka.

Zajímavý je také vztah Vendulky Křížové a bývalé manželky Víznera Jany Šulcové. Z těch dvou žen se po různých slovních přestřelkách staly kamarádky a Šulcová prý dokonce občas Křížové pomáhá hlídat děti. I Janě Šulcové je proto nutné vyseknout poklonu. No řekněte, která žena přijme novou přítelkyni svého exmanžela a dokonce jí začne pomáhat?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.