Janu Šulcovou už zase baví svět: Je z ní šťabajzna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Janu Šulcovou už zase baví svět: Je z ní šťabajzna!

Jana Šulcová má znovu důvod k radosti.
Jana Šulcová má znovu důvod k radosti. (Aha! – Marek Pátek, Martin Pekárek, ara)

Rozvod s Oldřichem Víznerem (63), problémy s alkoholem i vleklé zdravotní potíže se na tváři někdejší sexbomby Jany Šulcové (64) krutě podepsaly.

Vinou léků přibrala, podrobila se operaci oka a ani psychicky na tom hvězda komedie »S tebou mě baví svět« nebyla nejlépe. Pak ale po dohodě s lékaři prášky vysadila a výrazně zhubla. Tím omládla o několik let a znovu září!

Šulcová léky dlouhodobě užívala kvůli problémům se štítnou žlázou. „Jsem ráda, že mi lékař konečně dovolil vysadit prednison, po kterém se moje tělo zavodnilo a já šíleně přibrala. Už jednou po nějaké době jsem ho brát přestala, ale všechny potíže se bohužel rychle vrátily,“ řekla Aha! Šulcová.

Nyní se zdá, že nemoc konečně dostala pod kontrolu. „Tím, že už léky brát nemusím, jsem v poslední době dost zhubla. I proto se teď cítím mnohem lépe. Ale byly doby, kdy jsem na tom byla psychicky docela špatně,“ přiznává herečka.

A práskla na sebe i to, proč měla jeden čas zdeformované víčko. „Mrzí mě, když moje problémy s okem vydávají za nepovedenou plastiku. Na té operaci jsem byla proto, že jsem špatně viděla, kdo by proboha šel na plastiku jednoho oka?“ podivuje se Šulcová s tím, že už je v pořádku.

Pomáhají jí i herecké příležitosti „Dokud je práce, je to super. Nečinnost ráda nemám,“ dodává kráska českého filmu sedmdesátých a osmdesátých let.



Přečtěte si
setug
8. 5. 2011 • 14:32

zářila mně nepřijde. Spíš vypadá úměrně svému věku .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.