Jak Janu Šulcovou (66) decimoval alkohol: Vychrtla na 40 kilo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Jak Janu Šulcovou (66) decimoval alkohol: Vychrtla na 40 kilo!

Fotografie
Fotografie (internal)

Obrovský stes, střídající se vzestupy a pády, milostné problémy, vyrovnávání se s popularitou. S tím vším se musí vypořádat herecké hvězdy. Není divu, že některé z nich sáhly po alkoholu. Zažila to i Jana Šulcová (66)...

Proč začala pít: po roce 1989 procházela těžkou osobní krizí. Po více než dvaceti letech společného života od ní odešel manžel, herec Oldřich Vízner, ke všemu porevoluční režiséři ji přestali úplně obsazovat. Herečce, která byla zvyklá jít z role do role a mnohdy musela práci i odmítat, se zhroutil svět. Nevěděla jak dál. Problémy začala řešit alkoholem, množství se postupně zvyšovalo. Do toho se ozvaly zdravotní problémy, když byla úplně na dně, měla necelých čtyřicet kilogramů.

Jak to dopadlo: pomoc dcer, její vlastní vnitřní síla a samozřejmě lékaři postavili Janu opět na nohy. Trvalo to sice nějakou dobu, ale návrat do normálního života se ji podařil. Už dlouhá léta se alkoholu ani nedotkla.


Autor:  dan

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.