Šulcová se vrátila k Víznerovi: Odpustila mu nevěru a stará se o jeho děti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Šulcová se vrátila k Víznerovi: Odpustila mu nevěru a stará se o jeho děti!

Jana Šulcová se vrátila k Oldřichu Víznerovi
Jana Šulcová se vrátila k Oldřichu Víznerovi (Koláž Ahaonline.cz)

Byla to láska jako trám... Když si herec Oldřich Vízner (65) vzal před zhruba čtyřiceti lety krásnou Janu Šulcovou (65), nikdo nevěřil, že by ji mohl podvádět. Stalo se a manželství na konci osmdesátých let vyvrcholilo rozvodem. Od té doby ale uplynulo více než dvacet let a Šulcová dospěla do stadia, kdy nevěrnému muži odpustila. Dokonce se k němu vrátila!

Nyní žije ve spokojené harmonické rodině Vízner, jeho současná přítelkyně Vendulka Křížová (40) a občas i exmanželka Jana Šulcová, kteří se společně starají o kupu dětí.

Velké holky dávno nepláčou a svorně žijí po boku záletného Víznera. „Máme úžasný vztah. Vzájemně si hlídáme děti a jezdíme společně na dovolené,“ přiznala deníku Aha! Šulcová, když na ni devítiletý Albert, jedno z dětí Oldřicha a Vendulky, zničenohonic zavolal: „Ty jsi vlastně taky moje máma!“

Co na tom, že jeho matkou je Vendulka Křížová a otcem Oldřich Vízner. „Jsem jeho máma, ale nevlastní. Děti mi říkají různě, vždyť je hlídám,“ vysvětlila, jak to vlastně v rodině chodí, oblíbená herečka Šulcová, která neměla vždy na růžích ustláno.

Po rozvodu s Víznerem se upnula k alkoholu a utišujícím práškům. „Už jsem se přes to ale dostala. My proti sobě s Oldřichem nic nemáme – a to říkám upřímně. Tehdy jsem si poplakala, ale pak jsem se přes všechno přenesla. Život má různé etapy. Teď žijeme všichni spolu – chodím k nim na obědy, slavíme spolu narozeniny, neustále se scházíme,“ pokračuje v neuvěřitelném vyprávění Šulcová, která má z manželství s Víznerem dvě dospělé dcery Rozálii (37) a Terezu (40). „Pak mám tři vlastní vnoučata a tři nevlastní děti. A vlastně ještě Viktorku, kterou měl Oldřich v dalším manželství,“ popisuje Šulcová.

A společně s dcerou, vnoučaty, nevlastními dětmi a Víznerovou současnou partnerkou vyrazila na velké nákupy do nově otevřeného obchodu s obuví, kde všechny potomky, vlastní i nevlastní, obdarovala novými botami.

Velký nevěrník

Oldřich Vízner měl vždy slabost pro ženy. Šulcová mu nevěry tolerovala kvůli jejich dětem až do roku 1988. Pak jí došla trpělivost. Nejznámější aféru měl Vízner s Evelynou Steimarovou, které podlehli i Karel Gott a Bolek Polívka. „Stal se z toho veřejný skandál. Pět let jsem kvůli tomu nejezdila metrem a neobjevovala se na veřejnosti, bála jsem se lidí,“ zavzpomínala už dříve Jana.



Přečtěte si
zlobit
1. 1. 2017 • 14:49

Alkoholičku ze sebe udělala sama, kdyby každý co má problémy začal hned pít, to bychom dopali. Neupravená jak ji vídáme je problém její, v tom ji nikdo nepomůže, jedině její děti.

belaa
6. 8. 2013 • 11:13

to je preci normalni ze nejdrive je velka laska.pak se to zacina vytracet.a neni vinen jen jeden..jana nebyla prvni ani posledni co se ji to stalo.hned to resila alkoholem..to si pomohla..

zaj-po
2. 12. 2012 • 12:17

Vízner může být vůbec rád že mu Jana odpustila.Je to nabubřelý idiot když si nedokázal vážit Jany jako krásné ženy a matky jejich vlastních dětí.Ten chlap by se měl zavěsit koulema do průvanu aby konečně dal pokoj.Jen se podívejte co z Jany udělal---alkoholičku a předčasně zestárlou ženu---hulvát jeden,,,zaj-po---alias JANA H"OGROVÁ-POLÁKOVÁ.

p.r.d.e.l..hillarka
19. 9. 2012 • 12:50

hillaarkaa
19. 9. 2012 • 09:33

Zatímco okolo tvé rybiny se mouchy v rojích slétávají

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.