Ti nás ale převezli: Mareš se oženil s Faltýnovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ti nás ale převezli: Mareš se oženil s Faltýnovou!

Šťastní alespoň před kamerou. Leoš s Petrou točili svou svatbu těsně po rozchodu!
Šťastní alespoň před kamerou. Leoš s Petrou točili svou svatbu těsně po rozchodu! (Foto: FTV Prima)

Zatímco v reálném životě se opět rozešli, v primáckém seriálu Svatby v Benátkách skončí jejich neustálé rozchody happy endem! Alespoň nějak si Leoš Mareš (39) s Petrou Faltýnovou (37) užili svatbu, když jinak je to nepravděpodobné.

„Točilo se to před pár týdny, když byl jejich rozchod čerstvou záležitostí. Natáčení předtím se Leoš s Petrou dokonce loučil slovy – tak čau na naší svatbě! Jinak se totiž už nevídají...“ prozradil deníku Aha! zdroj z natáčení. Za seriálové svědky jim šli Leošovi parťáci Patrik Hezucký (45) a Lucie Šilhánová (34), na falešném obřadu nemohla chybět ani Petřina pětiletá dcera Adriana, kterou má s exmanželem Simonem Šteklem (37). Co seriálové svatbě bude předcházet a jak to všechno dopadne, sledujte každé úterý a čtvrtek na Primě ve Svatbách v Benátkách!



Přečtěte si
amej
21. 7. 2016 • 09:49

Mareš už má jednoznačně po zenitu, ale mrzet ho to nemusí - myslím, že se dokázal slušně zajistit.

ararat
21. 7. 2016 • 08:25

Alena Ponistova starý a hloupý...no starý není a hloupý už vůbec nikoliv,on na rozdíl od tebe nepočítá pět peněz chuděro,ten si umí užívat...ale nějak jsi zapomněla ,že TY jsi ta stará a hloupá nevídaných rozměrů a tak bych řekla,že tvé IQ bude nízké,že tady na každého bliješ jak zoufalec a zoufalci tvého typu píší zoufalé kritiky druhých co něco umí a něco za nimi zůstalo...tak se pochlub co jsi dokázala mimo blitků na AHA..ODPOVÍM ZA TEBE NIC ZHOLA NIC,PODÍVEJ SE NA SEBE KRASAVICE

-bello-
4. 6. 2015 • 23:33

sugarbitter nevím, proč ti místo peněz automaticky vytanuly na mysli děngy, ale tady v Česku se pořád ještě platí penězi!

-bello-
4. 6. 2015 • 23:29

Netušila jsem, že jsou to i " herci " a je dobře, že už se důsledně rozlišuje herec c/a seriálový herec.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.